老婆比人灌醉

收藏  |  訂閱
29  7.3k

老婆比人灌醉

若果妳係人老婆,比人灌醉之後上咗,醒來重發現比人內射埋,佢會唔會向老公坦白?

嘩屌.....!!
真係人生交叉點囉! 又要寫論文

長話短說我諗我係會, 但當然講出o黎之前一定會有好長時間o既掙扎囉
坦白同佢講o既原因, 係因為我非常非常重視我同佢o既婚姻,
我係果種相信"若要人不知, 除非己莫為" o既人, d 野一係唔做, 做o左o既話俾人知道只係時間o既問題
瞞住老公唔係話100%唔可能, 係有可能佢呢一世都唔會知, 但同時我呢一世人都會活o係極唔舒服o既狀態之中
又或者咁講吧, 俾人內射之後可以有好幾個唔同o既結果, 可能咩事都冇, 可能會大肚,
我會諗如果萬一真係有o左呢? 跟住就一係生出o黎一係落o左佢o既啫,
咁either way 佢都一定會知道, 遲早問題, 到時候先俾佢find out, 結局可能更壞,
主動坦白都唔一定會得到好結果, 但繼續瞞到有日紙包唔住火俾佢自己發現結局一定比坦白更壞,
承認o左都或者仲有0.000001%機會得到原諒, 左瞞右瞞之後再得到原諒o既機會率一定絕對係零
我或者會修飾一下, 或者叫做先做一d 善後, 跟住先同佢坦白,
比如話先自己做完body check, 驗埋孕, 之後先同佢講, 道理等如o係工作上我要搵大老細傾野,
同佢講公司問題之前, 都會自己先come up with 幾個solution, 有d 準備而唔係兩疏蕉就咁踩入佢間房...

我會選擇向老公坦白, 原因係我清楚自己o既行事作風, o係清醒有判斷能力情況下,
我係打死都唔會做一d 背叛佢o既行為, 因為我愛佢, 我尊重佢, 可以發生得呢種事, 一定係被奸人所害
我會原原本本咁交待成件事點發生, 但都會承擔一d 責任o既, 同時咨詢佢有咩o野係我可以彌補,
修復我地o既關係, 重建彼此之間o既熱情同信任, 亦都會真誠咁同佢講,
如果萬萬萬一佢真係接受唔到, 要做一d 好艱難o既決定, 我係唔會怪佢 畢竟個禍係我闖出o黎
佢先係最終極最無辜o既受害者.... 都係果句, 老公佢永永遠遠係我最愛最緊張o既人,
只要係佢o既要求, 只要可以令佢開心, 我願意為佢犧牲任何o野, 包括自己o既生命

亦都即係話.... 假如呢d 事真係發生, 我會做好心理準備先去坦白,
如果坦白之後, 佢真係接受唔到而最終離開我, 我會放手, 尊重佢祝福佢,
然後o係佢不知情o既前提下終結自己, 當係一種贖罪吧,
我被人傷害係一回事, 因為呢件事傷害o左佢又係呢一回事,
我會選擇承擔呢部份o既責任

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-28 08:05 發表 查看引用來源
嘩屌.....!!
真係人生交叉點囉! 又要寫論文

長話短說我諗我係會, 但當然講出o黎之前一定會有好長時間o既掙扎囉
坦白同佢講o既原因, 係因為我非常非常重視我同佢o既婚姻,
我係果種相信"若要人不知, 除非己莫為" ...
我認同...亞蛇睇法

回覆 1# canadafai 的帖子

師兄,你老婆俾人灌醉了,,然後。。。

我個妹試過,她選擇保密,可惜都爆咗煲,玩完左!,

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-4-28 08:12 發表 查看引用來源
我認同...亞蛇睇法
係真唔係?
應該咁話: 如果係你/ 你地男仕們, "唔小心"內射o左另一個女人搞大o左啦,
你/地會點反應? 點同另一半交代?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2022-4-28 09:13 發表 查看引用來源
我個妹試過,她選擇保密,可惜都爆咗煲,玩完左!,
就係囉... 同出o黎做o野一樣..
fuck up 左主動交待再一齊諗辦法補鑊或者可能都仲有希望,
出茅招企圖掩飾之後俾人發現就一定死硬

報警啦!又唔係自願,錯不在自己。
引用:
原帖由 canadafai 於 2022-4-28 05:00 發表 查看引用來源
若果妳係人老婆,比人灌醉之後上咗,醒來重發現比人內射埋,佢會唔會向老公坦白?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-28 09:14 發表 查看引用來源

係真唔係?
應該咁話: 如果係你/ 你地男仕們, "唔小心"內射o左另一個女人搞大o左啦,
你/地會點反應? 點同另一半交代?
一定唔會...啦
1.男人和女人生理不同 , 男人飲醉條支唔會硬,搞唔到嘢
2.如果唔系飲醉屌第二個女人就叫偷吃 , 偷得就一早有準備唔會有唔小心出現

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-4-28 10:45 發表 查看引用來源
報警啦!又唔係自願,錯不在自己。

這個也是其中一個選擇 , 也是正常的選擇

前往最後回覆