老婆比人灌醉

收藏  |  訂閱
29  7.3k

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-4-28 11:09 發表 查看引用來源
一定唔會...啦
1.男人和女人生理不同 , 男人飲醉條支唔會硬,搞唔到嘢
2.如果唔系飲醉屌第二個女人就叫偷吃 , 偷得就一早有準備唔會有唔小心出現 ...
呢d 我知道, 問題就係偷食果陣以為做好晒準備, 點知意外出現真係搞大o左另一個女人個肚囉
而果個女人又唔忍心落o左佢, 總之就係你忽然多o左一個屬於你但唔屬於你老婆o既小朋友
你會點辦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-28 11:21 發表 查看引用來源

呢d 我知道, 問題就係偷食果陣以為做好晒準備, 點知意外出現真係搞大o左另一個女人個肚囉
而果個女人又唔忍心落o左佢, 總之就係你忽然多o左一個屬於你但唔屬於你老婆o既小朋友
你會點辦 ...
這個案!!!真系好頭痛....答你唔到

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-4-28 11:33 發表 查看引用來源
這個案!!!真系好頭痛....答你唔到
所以啦, 男又好女又好, 有時候為o左貪圖一剎那o既刺激, 後果好可能係會改變你一生o既

引用:
原帖由 canadafai 於 2022-4-28 05:00 發表 查看引用來源
若果妳係人老婆,比人灌醉之後上咗,醒來重發現比人內射埋,佢會唔會向老公坦白?
點解無啦啦會畀個男人灌醉咗? 兩個人又有乜嘢關係存在?
時下好多女性都有服食避孕藥習慣,無論有冇拍拖,已婚,其中一個原因可能係有助減肥,幫舒緩 m 痛。
如果同個男人唔係有感情 ,相信發生咗呢種情況 一定要報警 ,等警方拉人 。當然一定要同老公講 ,我好相信如果個老公係極之愛你,一定會原諒你發生咗咁嘅事情 ,相反佢唔原諒又或者想同你離婚咁嘅男人亦都唔需要去愛。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-28 11:59 發表 查看引用來源

所以啦, 男又好女又好, 有時候為o左貪圖一剎那o既刺激, 後果好可能係會改變你一生o既
咁....你會唔會一時衝動....而犯這錯誤

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-4-28 12:24 發表 查看引用來源

點解無啦啦會畀個男人灌醉咗? 兩個人又有乜嘢關係存在?
時下好多女性都有服食避孕藥習慣,無論有冇拍拖,已婚,其中一個原因可能係有助減肥,幫舒緩 m 痛。
如果同個男人唔係有感情 ,相信發生咗呢種情況 一定要報警 ,等警方拉 ...
現今社會老婆俾第二個男人屌過好平常所以我同意師兄你睇法

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-4-28 12:40 發表 查看引用來源
咁....你會唔會一時衝動....而犯這錯誤
唔會囉!
唔會卦 出街飲o野小心應該係每個女人o既基本技能
幾時可以飲, 同咩人出去可以飲, 自己有幾飲得等等呢d 真係訓著覺都要記得!
呢d 係將自己成為受害者o既機會最量減到最低

至於一時衝動, 應該係指有意識清醒狀態下做錯事?
呢個問題, 又伙返番去果個point, 做女人, 一定要識忍, 咩o野都要識忍, 包括自己o既慾望
講得衰d, 男人搞大o左出面另一條女, 你夠財雄勢大亦未必係無辦法隱瞞o既,
但女人option 就少得多, 留又好落又好, 生理心理上都唔可能完全不留痕跡囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-28 13:38 發表 查看引用來源

唔會囉!
唔會卦 出街飲o野小心應該係每個女人o既基本技能
幾時可以飲, 同咩人出去可以飲, 自己有幾飲得等等呢d 真係訓著覺都要記得!
呢d 係將自己成為受害者o既機會最量減到最低

至於一時衝動, 應該係指有意 ...
你分析得都好細緻
如果個女人對個男人有感情個女人理論上唔想落咗佢
相反..如果個女人唔喜歡個男人或不認識個男人...落個机會是99%

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-4-28 13:48 發表 查看引用來源
如果個女人對個男人有感情個女人理論上唔想落咗佢
相反..如果個女人唔喜歡個男人或不認識個男人...落個机會是99%
亦唔一定o既
雖然冇經驗o既我講出o黎未必有足夠說服力, 但bb 對女人同對男人o黎講o既意義可以好唔一樣
試我係未試過, 但我想像到bb 始終係住o係女人身體入面, 就算對個男人冇感情甚至好似你講完全唔識佢,
bb 有一半都係自己o架嘛, 由你知道你肚入面有多o左一個生命果一刻起, 成個世界已經唔同晒
呢樣o野係我從身邊已經生過仔o既女性朋友身上察覺到佢地變化o既, 真係同大肚之前判若兩人
我都有諗過o架, 如果我同我老公o係唔適當o既時間有o左, 除非我身患絕症, 除非個bb 已經被check 到有嚴重o既問題,
否則我係絕對做唔出放棄佢o既行為! 工作唔穩定收入唔穩定, 我再攰再辛苦再痛死忍住放工之後再去麥當勞打工都會搵錢照顧佢,
要我親自做決定殺死哪怕只有一半屬於我o既小朋友, 我諗從此以後我都再做唔返今日o既我囉
當然, 人人睇法都唔同

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-28 14:05 發表 查看引用來源

亦唔一定o既
雖然冇經驗o既我講出o黎未必有足夠說服力, 但bb 對女人同對男人o黎講o既意義可以好唔一樣
試我係未試過, 但我想像到bb 始終係住o係女人身體入面, 就算對個男人冇感情甚至好似你講完全唔識佢,
bb 有 ...
明白及尊重你的看法😊
但....BB在母體頭一兩個月時,女性是沒有什麼感覺,3個月之後女性在心理和性格就開始轉變😊
因為我已經有兩位小朋友,這是我經驗,但不代表全部女性🙏

前往最後回覆