老婆比人灌醉

收藏  |  訂閱
29  7.3k

回覆 5# 辣媽人妻 的帖子

辣媽,妳個妹嘅經歷好慘

引用:
原帖由 canadafai 於 2022-4-28 05:00 發表 查看引用來源
若果妳係人老婆,比人灌醉之後上咗,醒來重發現比人內射埋,佢會唔會向老公坦白?
其實我覺得依樣野好睇個男人本身夠唔夠自信心,同埋夠唔夠愛嗰個女人。

我自己係一個例子,十幾年前仲係一個啱啱畢業出嚟嘅死靚仔,本身屋企冇家底,啱啱出嚟做嘢搵錢又唔多,啱啱識咗個女朋友,當時好驚佢出街着性感衫俾人睇到,無時無刻亦都會好擔心佢會唔會同其他男仔一齊,佢試過同我講話要同個男仔單獨出街,我真係阻住佢。

但當自己漸漸事業有成,同嗰個女仔結咗婚之後,覺得個老婆唔會離開自己,結果有一日問佢有冇背住我以前出過去偷食,結果佢答有,結果我一啲都冇嬲度,亦都唔覺得依樣嘢喺咩一回事,就算依一刻佢成日俾人中出,只要佢認定我係佢老公,根本唔係咩問題。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-10 18:48 發表 查看引用來源

其實我覺得依樣野好睇個男人本身夠唔夠自信心,同埋夠唔夠愛嗰個女人。

我自己係一個例子,十幾年前仲係一個啱啱畢業出嚟嘅死靚仔,本身屋企冇家底,啱啱出嚟做嘢搵錢又唔多,啱啱識咗個女朋友,當時好驚佢出街着性感衫俾人睇 ...
以前有,過咗去就算數,最緊要現在、將來   冇

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-10 23:29 發表 查看引用來源

以前有,過咗去就算數,最緊要現在、將來   冇
我唔介意現在or未來有😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-12 08:45 發表 查看引用來源

我唔介意現在or未來有😂
我都無所謂,最重要玩得醒目啲唔好染病就行🤔🤔

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-12 10:25 發表 查看引用來源
我都無所謂,最重要玩得醒目啲唔好染病就行🤔🤔
反而我覺得如果佢出去俾人搞完之後,返嚟同我講返,我仲會屌得佢落力啲😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-12 19:49 發表 查看引用來源
反而我覺得如果佢出去俾人搞完之後,返嚟同我講返,我仲會屌得佢落力啲😂
哈哈~你意思是...咁撚淫揾人屌閪 , 真抵屌返到來要大大力屌佢🤪🤪🤪

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-13 06:40 發表 查看引用來源
哈哈~你意思是...咁撚淫揾人屌閪 , 真抵屌返到來要大大力屌佢🤪🤪🤪
👍👍👍👍👍👍👍

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-13 08:38 發表 查看引用來源
👍👍👍👍👍👍👍
咁....有無大大力屌佢呀

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-13 06:40 發表 查看引用來源
exactly!!!!

前往最後回覆