足仔奇遇

收藏  |  訂閱
12  13.0k

足仔奇遇

早排去足仔按摩問老闆良有無技師介紹,介紹左一個中女,按摩完之後估唔到囡囡話都可以中出,由我決定,囡囡好配合好正。間足仔好似呢幾日無開,攞左囡囡電話,如果大家想試可以搵佢。

引用:
原帖由 5532 於 2022-4-29 20:34 發表 查看引用來源
早排去足仔按摩問老闆良有無技師介紹,介紹左一個中女,按摩完之後估唔到囡囡話都可以中出,由我決定,囡囡好配合好正。間足仔好似呢幾日無開,攞左囡囡電話,如果大家想試可以搵佢。 ...
C兄 地點在那 ;收費如何?

引用:
原帖由 Kasko 於 2022-4-29 09:22 PM 發表 查看引用來源

C兄 地點在那 ;收費如何?
上水,$350一個鐘其它要自行講價

咁神奇

回覆 1# 5532 的帖子

中出? 佢肯我都唔敢,羊兄可能啱,哈哈! 按摩可以一試,師兄佢按得好嗎? 謝謝分享!

引用:
原帖由 mikekophone 於 2022-4-30 02:07 PM 發表 查看引用來源
中出? 佢肯我都唔敢,按摩可以一試,師兄佢按得好嗎? 謝謝分享!
按摩就麻麻,無乜力水,有D摧鐘,佢都想快D做完收錢,以搞野為主個種,佢開個價$1000兩個鐘按摩+全套,我覺得好貴唔值所以我推佢左只要按一個鐘, 。感覺佢年紀應該有四十尾將近五十,因為見到佢有好多D皺紋。

引用:
原帖由 5532 於 2022-4-29 20:34 發表 查看引用來源
早排去足仔按摩問老闆良有無技師介紹,介紹左一個中女,按摩完之後估唔到囡囡話都可以中出,由我決定,囡囡好配合好正。間足仔好似呢幾日無開,攞左囡囡電話,如果大家想試可以搵佢。 ...
個樣好面善.

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-4-30 04:37 PM 發表 查看引用來源

個樣好面善.
師兄認識佢?

5張野開大都要成叉野
真係好L奇遇喎

引用:
🤫🤫🤫🤫🤫

附件

前往最後回覆