上一頁下一頁
發新話題

其實呢度係咪冇哂單身人架喇?🤔

收藏  |  訂閱
471  13.4k

引用:
原帖由 E-36 於 2022-5-1 06:01 發表 查看引用來源
早起身返工?
你又咁早?係外國?
我起身book場丫😪

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-4-30 23:21 發表 查看引用來源
見90%post都係人夫/人妻,自問唔想咁複雜,只想簡簡單單交下友,傾下計🤔
如果你只係想簡簡單單交朋友,又何需理會單身定已婚? 只係你自己太多諗法,唔通已婚就唔可以有異性朋友?

引用:
原帖由 tomatorice 於 2022-5-1 08:00 發表 查看引用來源
如果你只係想簡簡單單交朋友,又何需理會單身定已婚? 只係你自己太多諗法,唔通已婚就唔可以有異性朋友?
交朋友係開始,之後既發展係點冇人會知,我只係唔想到時搞到事情複雜化,身邊實在聽得太多朋友個個都係話普通識朋友,結果搞到收唔到科🤦每個人都可以自己選擇識咩人,正如呢度開post既ching都會對異性有要求。同埋我返工時間忙,多數夜晚/假日得閒d傾,人夫呢d時間要交人就冇意思

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-5-1 06:56 發表 查看引用來源
你又咁早?係外國?
我起身book場丫😪
早晨 , 我係 Local HK , 早起身因為落雨嘈醒咗 , Book 咩場呀?

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-5-1 08:14 發表 查看引用來源
交朋友係開始,之後既發展係點冇人會知,我只係唔想到時搞到事情複雜化,身邊實在聽得太多朋友個個都係話普通識朋友,結果搞到收唔到科🤦每個人都可以自己選擇識咩人,正如呢度開post既ching都會對異性有要求。同埋我返工時間 ...
mimi開鋪,衝入黎支持
好認同,只係要求對等,但好多已婚既人都唔明
話你根本唔係想識朋友,係想識男朋友

試下咁樣,已婚人士覺得結左婚可以有異性朋友,請將你同你異性朋友既對話和互動比你另一半睇,如果唔見的光既,就根本唔係朋友囉

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-5-1 10:55 發表 查看引用來源
mimi開鋪,衝入黎支持
好認同,只係要求對等,但好多已婚既人都唔明
話你根本唔係想識朋友,係想識男朋友

試下咁樣,已婚人士覺得結左婚可以有異性朋友,請將你同你異性朋友既對話和互動比你另一半睇,如果唔見的光既,就根本唔係朋 ...
我認同嘅 , 所以一開始講清楚

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-5-1 06:56 發表 查看引用來源
你又咁早?係外國?
我起身book場丫😪
單身

book場打乜嘢波呀?

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-5-1 08:14 發表 查看引用來源
交朋友係開始,之後既發展係點冇人會知,我只係唔想到時搞到事情複雜化,身邊實在聽得太多朋友個個都係話普通識朋友,結果搞到收唔到科🤦每個人都可以自己選擇識咩人,正如呢度開post既ching都會對異性有要求。同埋我返工時間 ...
我單身!我都想搵個結婚生仔女!

回覆 1# Hellomimi* 的帖子

我單身㗎! 都鍾意傾偈

引用:
原帖由 E-36 於 2022-5-1 10:34 發表 查看引用來源
早晨 , 我係 Local HK , 早起身因為落雨嘈醒咗 , Book 咩場呀?
我打羽毛球丫,今朝我都係出門口先至落雨,但係估唔到落足成日

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆