上一頁下一頁
發新話題

其實呢度係咪冇哂單身人架喇?🤔

收藏  |  訂閱
471  13.4k

單身 90後呢到👋 我仔黎架

引用:
原帖由 pinkpandabomi 於 2022-5-2 17:49 發表 查看引用來源
單身 90後呢到👋 我仔黎架
小deedee😂😂👋

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-5-2 16:40 發表 查看引用來源
明白,的確呢度男多女少
我諗係好多女都唔敢出聲,一出聲就比人圍⋯

引用:
原帖由 Laputa360 於 2022-5-3 07:35 發表 查看引用來源
我諗係好多女都唔敢出聲,一出聲就比人圍⋯
我又唔咁認為,就算爆pm都唔一定要覆,3況且女著重交流,我估女cd rom比例上應該好少

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-5-3 08:39 發表 查看引用來源
我又唔咁認為,就算爆pm都唔一定要覆,3況且女著重交流,我估女cd rom比例上應該好少
都可能係既,我諗女女都唔係每一個都著重交流,係u仔都聽過有師姐玩集郵,每一個人諗法都唔同既,我自己就先要岩傾有感覺有交流⋯如果純粹出黎淨係完88我寧願DIY

未算復雜....此討論區直頭有男扮女 係到撩人傾= =

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-5-3 02:16 PM 發表 查看引用來源
仲有個男人扮夫妻約人玩,之後係咁叫你拍J片比佢睇⋯有師兄中過招⋯之前佢係咁PM我叫我加佢,我同佢傾幾句就發覺唔到路⋯

回覆 47# lonelystarnight 的帖子

共免呀師兄~

我相信係到交友既朋友都係有故事的人,
有時真心想搵人傾訴, 個D PK 唔會會知原本有人真係有咁既需要,
唔好睇少可能個幾分鐘電話,可以影響好大

引用:
原帖由 Laputa360 於 2022-5-3 10:46 發表 查看引用來源
都可能係既,我諗女女都唔係每一個都著重交流,係u仔都聽過有師姐玩集郵,每一個人諗法都唔同既,我自己就先要岩傾有感覺有交流⋯如果純粹出黎淨係完88我寧願DIY ...
咁一定有唔同人唔同目的😅有人著重溝通,有人著重肉慾

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-5-3 14:16 發表 查看引用來源
我信😵真係有人會咁無聊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆