上一頁下一頁
發新話題

其實呢度係咪冇哂單身人架喇?🤔

收藏  |  訂閱
471  13.4k

引用:
原帖由 lonelystarnight 於 2022-5-3 15:46 發表 查看引用來源
仲有個男人扮夫妻約人玩,之後係咁叫你拍J片比佢睇⋯有師兄中過招⋯之前佢係咁PM我叫我加佢,我同佢傾幾句就發覺唔到路⋯
本身佢係hehe?

90後都唔細,但都係咁比人叫做deedee

引用:
原帖由 pinkpandabomi 於 2022-5-4 03:24 發表 查看引用來源
90後都唔細,但都係咁比人叫做deedee
哈哈,唔知你9頭定9尾,叫定dee dee先🤭

男人只會對妳對波 一片單心 囉

咁E 度不是單身交友...而係成人交友
想找回D 交友快感多掛

找神交,文愛都有㗎,起碼我係

回覆 56# hunter72 的帖子

在下佩服 欽敬欽敬

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-5-3 06:53 PM 發表 查看引用來源
本身佢係hehe?
咁我就唔知啦⋯⋯不過佢講幾句就話叫人打J比佢睇囉⋯

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-5-4 08:52 發表 查看引用來源
咁E 度不是單身交友...而係成人交友
想找回D 交友快感多掛
我覺得,就係因為大家都係成年人,係咪應該有基本既尊重呢?即係女仔都講明搵單身,人夫衝埋黎話識朋友唔分單唔單身,,呢d說話係識得尊重人意願嗎?
呢度一樣有單身既師兄師姐,一樣有人唔鍾意單方面遷就已婚人士

有次我同一個已婚人士講,我希望搵到個大時大節唔駛陪屋企,夜晚唔駛交人,放假唔駛陪家人過既

已婚人士一句凸埋黎,你係搵男朋友唔係搵其他

真心好笑,已婚人士做唔到,就等於我搵既係男朋友??

尊重返每個人既意願,係一個人應該要做既野

我肥,人地個post講到明搵瘦,做乜要衝入去柒?

等於人地搵單身,已婚做乜衝出黎比人屌打?

引用:
原帖由 hunter72 於 2022-5-4 08:49 發表 查看引用來源
男人只會對妳對波 一片單心 囉
咁我就慘啦,得波仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆