家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
23  334.2k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-10 13:47 發表 查看引用來源
亞嫂話看更大叔一路食湯丸一路昅佢對奶,又吼佢轉身時望佢個羅 感覺好興奮.😀
如果係咁,我哋成班網友應該搵日上Ching 屋企開party 啦!😘😘

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-18 22:12 發表 查看引用來源
今日同看更玩左4P, 亞嫂回味中😍😍😍
點解我做咗廿幾年物業管理,都無遇過啲咁正嘅嘢😭😭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-30 13:31 發表 查看引用來源

話說早前, 呢度曾經有師兄話想做觀眾睇我同亞嫂玩,亞嫂應承左, 果日我地三個人去左時鐘玩, 佢睇住我同亞嫂玩, 期間更係有摸摸揸揸亞嫂啦!亞嫂都好識做, 見佢扯到咁行,幫佢打出嚟.之後攬住網友係床上.

我就行開左浴室沖涼, ...
屌!呢啲On 9 仔真係攪亂檔,累街坊!🤬🤬邊有第一次出嚟玩就影人相㗎!玩之前都應該問清楚大家,底線去到邊,唔係你鍾意點就點……

攪到阿嫂發爛渣,以後其他ching 無得玩啦!🤬🤬

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-9-30 13:53 發表 查看引用來源
時鐘可以比3個入房咩
一般時鐘,你book 兩間房係得嘅!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-10-5 15:57 發表 查看引用來源
見過鬼仲唔怕黑咩!仲嚟?
屌!所以呢啲on 9仔正仆街,嚇親阿嫂,斷哂我哋米路!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-12-30 12:30 發表 查看引用來源
早前有網友話亞嫂咁玩得, 可以比老公以外嘅男人任睇, 任摸, 任屌, 好似唔係咁好, 果D人當亞嫂係免費雞或者當睇免費艷舞渣, 亞嫂諗諗下又係喎,所以依家唔會再派福利比外賣仔或座頭, 極真量都係著性感小小衣著攞外賣,  ...
邊條友咁撚口臭,扮哂道德撚?!攪到大家無得玩啦⋯⋯😭😭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-12-31 14:06 發表 查看引用來源
師兄你唔好咁話人, 果個網友都係好意提醒我遮, 叫我唔好再比老婆做免費雞比人任玩遮.
但阿嫂而家私有化咗,我哋呢班咸濕網友,無機會可以欣賞到阿嫂嘅風采呀嗎⋯⋯😭😭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-9 13:25 發表 查看引用來源

我搬屋仲有一個以下原因:
話說之前亞嫂係手袋內揾物件時意外弄跌手袋, 手袋內出物件其中包括一個dum dum, 我同亞嫂不嬲都不用dum dum ,, 為何有dum dum, 於是即時大興問罪之下佢講出事件.
佢話係兩個多月前, 自己有 ...
Cheap 兄做咩呀?點解唔餵飽阿嫂,攪到阿嫂要出去搵南亞仔止痕呀?🤣🤣

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-9 16:55 發表 查看引用來源
男人同女人都知有帶袋同無袋屌閪個感覺係完全不同, 屌屌下,南亞就會借D意除套打真軍中出亞嫂架啦.
南亞有幾乾淨心照啦!
與其係咁,不如叫呢度啲ching 幫吓手,幫阿嫂止痕!呢度啲ching 點都乾淨過南亞仔……

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-12 12:56 發表 查看引用來源
師兄 應該好快又要搬過 阿嫂太唔守規矩啦
無啦!遲啲應該南亞仔都滿足唔到阿嫂!佢可能會去老尖玩黑人……🤣🤣

前往最後回覆