家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
23  334.3k

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-12 12:56 發表 查看引用來源
師兄 應該好快又要搬過 阿嫂太唔守規矩啦
Cheap 兄又唔餵飽阿嫂,阿嫂咪惟有向外求助…..

不過應該向我哋求助呀嗎🤣🤣

Cheap 兄,係咪呢期啲女太多,分唔到精力俾阿嫂🤣🤣?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-13 08:32 發表 查看引用來源
我同亞嫂都同啲看更或者網友都玩過3P, 所以亞嫂同我乜嘢都講, 例如話南亞粗及硬等等, 第一吓聽到亞嫂咁講, 即係嫌我話唔夠粗又唔夠硬啦!
南亞除咗粗同硬外, 另外就係成身毛, 亞嫂話同南亞全身光脱脱互相攬住時比佢哋D ...
咁無啦!阿嫂既然咁想同南亞仔扑嘢,cheap 兄你無論搬去邊都無用!香港邊區無南亞仔呀……

回覆 792# cheapcheap123 的帖子

阿嫂係咪想我哋去外賣上去?😘😘係就即刻嚟啦!

阿嫂想食咩?😘😘

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-7 16:49 發表 查看引用來源

早幾個星期亞嫂話想學以前咁全裸出去攞外賣叫我安排下.

上星期天氣日日都3x幾度, 於是有一晚叫外賣及叫亞嫂全裸係門後面等指示, 到外賣到時由我開門攞外賣, 送外賣嘅係個中年大叔, 大叔話點解唔係亞嫂出嚟攞外賣嘅 ...
如果我係個外賣佬就即刻抽吓阿嫂水先,起碼都要打番幾吓pat pat 😂😂

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-8 15:52 發表 查看引用來源

自從比亞嫂開始玩番全裸攞外賣後, 亞嫂每晚收工番黎就即刻沖涼搞到自己香噴噴, 然後就全裸等外賣到, 不過呢幾晚都係D南亞佬唔係上次果個本地大叔, D南亞見到亞嫂全裸更係眼金望實亞嫂, 亞嫂自己又扮下野一隻手遮上 ...
無囉!咁攪法遲啲阿嫂一定趁你唔係屋企,就自己叫外賣,跟住同班南亞仔攪埋……🤣🤣

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-9 08:27 發表 查看引用來源

亞嫂話佢又唔係未食過南亞腸, 都算玩過哂啦!所以依家剩係比人睇下個body , 派福利比外賣佬, 大家開心下就算喎.唔會好似以前咁周圍食野.
講係咁講啫!女人口是心非,尤其是阿嫂咁鍾意食粗嘢,始終有日都係會忍唔住….

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-10 10:19 發表 查看引用來源

我都係咁諗所以昨晚扮外賣佬執咗亞嫂一濟後, 趁亞嫂氣來氣喘嘅時候, 我問佢過去咁多次都未親眼見過佢比南亞佬屌, 不如揾次等我見識下南亞佬點樣屌死佢, 問佢好唔好?佢話我衰到死, 話左唔玩架啦!又撩人玩.
我話同佢 ...
唔駛諗,阿嫂一定會忍唔住,再搵班南亞仔扑嘢止西痕。 Cheap 兄你都預咗搬屋得啦!(不過講真,搬去邊都無用,香港邊區無南亞人呀⋯⋯🤣🤣)

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-10 11:12 發表 查看引用來源
今日我返工,亞嫂就放假佢一定會叫外賣,所以叫咗座頭幫我留意吓D外賣仔送外賣逗留左幾耐先離開,同座頭剩係話怕D外賣仔麻煩,保障亞嫂安全啫。
跟住連個座頭都去你屋企搵阿嫂:「你老公叫我嚟保障你安全…….」🤣🤣

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-11 10:06 發表 查看引用來源
你哋個個都咁講, 咁我唔理亞嫂佢鐘意點玩就點玩. 我隻眼開隻眼閉, 眼不見為乾淨, 算把.
好難㗎啦,阿嫂淫性難改!如果ching 忍得到嘅,咪叫佢唔好玩到咁過份,同埋一定要做足安全措施⋯⋯

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-12 12:36 發表 查看引用來源

昨晚亞嫂攞外賣時無再扮嘢遮遮掩掩身體, 大大方方比南亞任睇佢個body , 不過條南亞特別對亞嫂嘅33B 奶奶有興趣望到定一定, 要亞嫂打下南亞手臂先識應亞嫂, 比亞嫂話佢咸濕成日望住佢對奶, 南亞又講唔咸唔淡廣東話佢 ...
無囉!阿嫂已經忍唔住,隨時會捉啲南亞條入房開波……🤣🤣

前往最後回覆