上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
46  333.9k

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-7-17 00:05 發表 查看引用來源
阿叔以為又有嘢吃,🤭🤭
弟婦都high架嘛,跟住執佢一劑先開餐
阿嫂在細佬家裡,可能玩得重癲,等樓主update

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-17 19:27 發表 查看引用來源

我老婆同弟婦 初初都有帶口罩攞外賣, 依家玩開左,乜口罩及衫都無, 光脱脱任南亞佬睇佢地個body 上下前後及好自然係門口吹水, 完全唔怕比人偷拍, 佢哋話要睇埋個靚樣先得, 同埋帶住口罩即係唔係全裸, 自己同南亞外賣 ...
楼主,有没有带口罩都不重要,最重要的是有波有羅睇!我都想睇!

引用:
原帖由 peter009 於 2022-7-17 07:16 發表 查看引用來源

阿嫂在細佬家裡,可能玩得重癲,等樓主update
三洞齊開?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-7-19 13:48 發表 查看引用來源

現今社會, 小婦人先大競爭力

淨睇e組數字 "30歲, 165 cm , 34c 26 33, 118 lbs"  已經殺死好多人

又可以當自我挑戰
女士這個年齡是最適玩的。識玩就令參與者都好Happy😁😁

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-7-27 00:15 發表 查看引用來源

師兄,呢排咁熱,弟婦咪全裸通屋走?同看更有咩玩?
樓主,和弟婦玩了太多花臣,但都要繼續update我們呀!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-8-18 11:03 發表 查看引用來源

依家送外賣上黎唔止南亞, 近排多左本地香港人送外賣, 亞嫂照舊無有怕, 全裸攞外賣, 仲話果D本地人個個眼金金, 咸咸濕濕住佢個body, 有陣時都會有D羞恥感,但總括都係好刺激及有快感. ...
講在細佬發生的故仔先。還有弟婦有沒有3P等等!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-8-18 11:03 發表 查看引用來源

依家送外賣上黎唔止南亞, 近排多左本地香港人送外賣, 亞嫂照舊無有怕, 全裸攞外賣, 仲話果D本地人個個眼金金, 咸咸濕濕住佢個body, 有陣時都會有D羞恥感,但總括都係好刺激及有快感. ...
樓主,很久沒update 了。快快更新,好嗎?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-8-31 17:19 發表 查看引用來源
亞嫂話佢D女仔fd 如果唔係同屋企人的話, 好多都好似佢咁玩或者上面真空下面一條底底再加一條剛遮住羅友嘅T恤或小背心就出去攞外賣, 飛釘走下光比外賣佬睇, 完全不會介意比人睇蝕, 主因係疫情下不能外遊揾D野調節下心 ...
搬了出去自己住,更係Free De!

所以送貨佬好多嘢𥄫!

回覆 422# cheapcheap123 的帖子

點解我遇唔到,真是無運行

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-4 10:43 發表 查看引用來源

有谷友pm我話曾經有個看更同佢講話, 其實好多人妻都係密實姑娘假正經,由其依家後生呢代,話D人妻平時同老公好恩愛咁,但老公返左工又咪係比其他呀叔大大力咁屌,仲有依家好多人妻都好後生,佢地D看更真係食左唔後生女咁 ...
正常嘅,人都有貪新棄舊的天性,試下新嘢,不奇怪。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆