上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
46  334.0k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-5 11:03 發表 查看引用來源
弟婦話女人同男人一樣都係鐘意卜野, 袛要對方順眼及無手尾根嘅話,  佢試過同一個60幾歲看更玩過, 都幾hi 吓.
你細佬知不知他老婆已經幫他帶帽了?

看來你弟婦都是幾淫,但我歡喜!寫多點細節吧!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-8 15:23 發表 查看引用來源

係呀!初頭弟婦都怕怕醜醜咁架, 點知調教下, D行為仲大胆過我及細佬預期😰😰😰, 光脱脱比陌生外賣佬睇都不覺得甚麼.

細佬成日帶佢啲 fd返屋企同弟婦玩3P或MMFF 遊戲, 點會介意弟婦派帽呢! ...
女人過了這個❤️理關口,真是可以好淫,看來你細佬的淫妻癖都不比樓主少。叫你細佬出貼或找樓主代筆,可以有新故仔聽!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-11 13:59 發表 查看引用來源
好耐無同自己老婆搞, 昨晚同佢做發覺佢功夫進步左, 無論口技及騎功都有大幅進步.😁😁😁
功夫不負有心人,跑得多自然成熟了😂,但身體有沒有変化?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-28 13:11 發表 查看引用來源
亞嫂話通關後要返大陸試下技C手勢.
香港都有,我願意先報名。😁

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-30 18:19 發表 查看引用來源

亞嫂都話同啲大叔玩好有安全感, 而D大叔又好服待佢, 又會奶閪及佢至愛毒龍.😘
我先報名,等排隊。😁😁😁

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-10-11 13:04 發表 查看引用來源

老婆係幾玩得及大胆架, 只要佢開心, 好似上次老婆同大叔及我去時鐘玩完3P後, 亞嫂都應承比大叔影相, 初初老婆有用枕頭遮住臉部, 後來老婆覺得麻煩, 而大叔又信得過會保密, 老婆想乜都唔遮就咁影, 但大叔反而話唔好, ...
師兄,我要報名,排隊。哈哈哈哈!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-10-5 21:17 發表 查看引用來源
係呀!...........
最近樓主有什麼新玩法,update 一下吧!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-11-1 16:01 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 peter009 於 2022-10-31 06:03 發表 查看引用來源

最近樓主有什麼新玩法,update 一下吧! [/quote
..........
好久没见楼主更新了?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-11-25 16:52 發表 查看引用來源
早前同亞嫂去咗公園玩露出, 同以往一樣亞著吊帶背心加件外套及一條嬲屌裙入公園問路, 如是者走光露奶比亞伯睇, 其中一個50+大叔話驚亞嫂唔識路帶亞嫂行, 亞嫂話佢好人就係咁請人食波餅Q住佢手臂行.

我就從後跟住睇 ...
在那裡行花園,預先pm我!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-11-25 16:52 發表 查看引用來源
早前同亞嫂去咗公園玩露出, 同以往一樣亞著吊帶背心加件外套及一條嬲屌裙入公園問路, 如是者走光露奶比亞伯睇, 其中一個50+大叔話驚亞嫂唔識路帶亞嫂行, 亞嫂話佢好人就係咁請人食波餅Q住佢手臂行.

我就從後跟住睇 ...
現在師兄嫂有沒有和看更再玩在一起?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆