上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
46  333.9k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-12-31 14:06 發表 查看引用來源
師兄你唔好咁話人, 果個網友都係好意提醒我遮, 叫我唔好再比老婆做免費雞比人任玩遮.
阿嫂咪很悶了。只是大家開心吧。期待有新嘢玩。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-12-31 14:06 發表 查看引用來源
師兄你唔好咁話人, 果個網友都係好意提醒我遮, 叫我唔好再比老婆做免費雞比人任玩遮.
師兄,恭喜發財,你老婆有新玩意嗎?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-3-1 16:58 發表 查看引用來源

亞嫂真係姣婆守唔到寡, 天氣回暖後, 又唔理咁多照舊光脱脱攞外賣比外賣仔睇佢個body, 外賣仔個個都話亞嫂個body keep 到好正, 氹到亞嫂飄飄然.
依家無時無刻都光看身子係屋企四圍行, 有人㩒鐘都唔會睇係邊個直接開 ...
師兄,長玩長有,支持阿嫂繼續玩!

引用:
原帖由 peter009 於 2023-3-2 05:55 發表 查看引用來源

師兄,長玩長有,支持阿嫂繼續玩!
阿嫂,有没有和邮差哥哥再进一步玩呀,期待中。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-3-31 09:09 發表 查看引用來源

早兩日送傢俬嚟, 個衰婆又引九人, 著住條短褲仔加件低胸背心仔, 但係真空飛哂釘, 又成日弯低身執下D紙皮垃圾等, 成對奶走哂出黎咁滯, 引到個兩條傢俬佬on九九, 砌咗好耐先砌好件個組合柜, 臨走時兩條傢俬佬笑淫淫話 ...
应该请两条家俬佬饮水,将水湿衣服诱惑吗?更加好玩。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-5 20:50 發表 查看引用來源

亞嫂同果D外賣佬不論南亞或本地都玩到好熟落, 送親外賣上黎緊係慢慢欣賞亞嫂個body之餘, 依家仲郁手揸下亞嫂個波及摸下個羅, 亞嫂又好受落比佢哋玩下過下手引, 另外我同亞嫂又同D座頭玩過3P, 為免麻煩加上亞嫂都玩 ...
等c Hing 新料,等九龙人多!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-9 13:25 發表 查看引用來源

我搬屋仲有一個以下原因:
話說之前亞嫂係手袋內揾物件時意外弄跌手袋, 手袋內出物件其中包括一個dum dum, 我同亞嫂不嬲都不用dum dum ,, 為何有dum dum, 於是即時大興問罪之下佢講出事件.
佢話係兩個多月前, 自己有 ...
你老婆都很饿了。要喂饱都不容易了。😄😄

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-17 09:12 發表 查看引用來源
我依家睇開咗啦!初初搬到新屋住就無叫外賣, 同亞嫂係出面食完飯先返, 不過見亞嫂悶悶不樂, 所以依家叫番外賣, 佢話唔比人睇唔舒服, 佢依家上下真空, 著件長T剛遮住個羅友去攞外賣, 不過都飛哂釘, D南亞一定知佢無帶br ...
阿嫂玩玩下,就再玩上床了😅😅

引用:
原帖由 peter009 於 2023-5-18 21:10 發表 查看引用來源

阿嫂玩玩下,就再玩上床了😅😅
有没有最近情况?update, update!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-7 14:25 發表 查看引用來源

早幾個星期亞嫂話想學以前咁全裸出去攞外賣叫我安排下.
多谢update!要继续,加油。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆