上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
157  334.1k

引用:
原帖由 奇人奇技 於 2022-7-18 11:01 發表 查看引用來源
有冇你弟婦全相,不過不可見到面,淨身體,上來给大家睇全相。
相就無啦!弟婦身材如下, 自己 FF下
30歲, 165 cm , 34c 26 33, 118 lbs

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-7-19 00:03 發表 查看引用來源

有冇試過或者幻想過,你兄弟二人同大家老婆一齊玩4p。
舊年已經玩過4P啦

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-7-19 10:56 發表 查看引用來源

其實CHEAP 嫂同弟婦跟據CHEAP 兄的形容, 應該係正到飛起,
但只引誘D南亞, 公園大叔/亞伯, 保安...........原則上冇咩難度
就算D廣埸大媽引下佢地, 佢地條野都會硬, 有得食都一定食啦

要有更大自豪感, 就應該去 ...
亞嫂同弟婦都係都市小婦人一名边上得大枱, 多謝師兄抬舉.😀

引用:
原帖由 nin9sec 於 2022-7-19 13:44 發表 查看引用來源

去邊玩都唔緊要,最緊要係玩得開心
師兄真係知我心意, 最緊要玩得開心及安全.😀

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2022-7-21 18:06 發表 查看引用來源

個大叔實Q真係正,返工有錢收,上樓又有野飲,又有得玩.爽屎啦.古吾到情節會係現實出現.點用觧我無架
唔好睇小果D唔同行業嘅大叔, 分分鐘手上有唔小sp, D質數可能仲好過我老婆及弟婦架😘

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-7-22 11:27 發表 查看引用來源

問下寶兄有冇聽過或親身經驗, 有住客可好似CHEAP嫂咁全裸開門同實Q吹水
話時話宝兄都唔知有無食過我老婆或弟婦🤔

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2022-8-2 14:09 發表 查看引用來源

吾係掛咁堅...真係無遇過吾著同我吹水囉.但你老婆及弟婦都好正啦.不過可能人外有人,天外有天...就琴晚事.我只見過人妻著白T內真空掉垃圾,可惜走朗太黑,咩都睇吾到,只見2 點小凸,重吾靚瘦人妻.年齡應該有50上. ...
依家送外賣上黎唔止南亞, 近排多左本地香港人送外賣, 亞嫂照舊無有怕, 全裸攞外賣, 仲話果D本地人個個眼金金, 咸咸濕濕住佢個body, 有陣時都會有D羞恥感,但總括都係好刺激及有快感.

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-8-18 11:05 發表 查看引用來源
有冇玩得激過以前?
亞嫂依家期待送外賣上黎嘅係本地人多過南亞, 一來同聲同氣溝通好D, 二來羞恥感強烈好多.

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-8-18 13:37 發表 查看引用來源
係咪好濕好多?😉
湿就更架啦!亞嫂話玩埋呢個夏天就唔玩, 佢話出年自己都年紀大, 費事除哂衫嚇親人啦!

引用:
原帖由 peter009 於 2022-8-31 06:08 發表 查看引用來源

樓主,很久沒update 了。快快更新,好嗎?
亞嫂話佢D女仔fd 如果唔係同屋企人的話, 好多都好似佢咁玩或者上面真空下面一條底底再加一條剛遮住羅友嘅T恤或小背心就出去攞外賣, 飛釘走下光比外賣佬睇, 完全不會介意比人睇蝕, 主因係疫情下不能外遊揾D野調節下心理.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆