上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
157  334.0k

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2022-9-1 12:30 發表 查看引用來源
....我都無見過上面無著
上星期有條外賣本地中佬送外賣上來, 居然話亞嫂身材咁正可唔可以比佢慢慢欣賞, 亞嫂比佢氹多兩氹, 居然應承比條本地佬慢慢睇佢個body, 仲轉埋身問外賣佬佢個羅友係咪大左D, 真係大胆😓😓😓, 外賣佬更係話有D肉地可以屌到啪啪聲, 呢D先正啦!亞嫂掩住個咀笑笑口話佢咸濕, 成日諗埋D衰野, 仲話佢咁識講嘢比多10蚊貼士佢.

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-9-3 09:26 發表 查看引用來源

外賣佬應該係呢度睇過阿嫂D事跡,下次可能又係佢,哈哈
有幾個本地外賣佬都用咁上下手法撩亞嫂, 亞嫂又樂於此, 比佢哋昅下撩下, 大家happy.
當然南亞外賣佬就更加會借意抽埋水添.

引用:
原帖由 peter009 於 2022-9-3 18:18 發表 查看引用來源
點解我遇唔到,真是無運行
有谷友pm我話曾經有個看更同佢講話, 其實好多人妻都係密實姑娘假正經,由其依家後生呢代,話D人妻平時同老公好恩愛咁,但老公返左工又咪係比其他呀叔大大力咁屌,仲有依家好多人妻都好後生,佢地D看更真係食左唔後生女咁話.

所以D人妻係特別淫, 尤其是果D 30-40 人妻, 真係一call 即到.

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-5 08:55 發表 查看引用來源
30-40係最正!有冇故仔分享下!😬
弟婦話女人同男人一樣都係鐘意卜野, 袛要對方順眼及無手尾根嘅話,  佢試過同一個60幾歲看更玩過, 都幾hi 吓.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-5 14:09 發表 查看引用來源

六十幾歲都可以滿足到佢,呢個阿伯都幾勁。
看更阿伯問弟婦點解比佢哋玩 ,"弟婦話未試過,個反差感好正" 所以亞叔亞伯仲有好多機會食到嫩口野.😆😆😆😆😆

引用:
原帖由 go521 於 2022-9-5 15:06 發表 查看引用來源
唔知50+大大叔弟婦有冇興趣試吓呢 😅🤣🤣
係本區揾就免啦!大叔門努力💪

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-5 14:56 發表 查看引用來源
看更阿伯問弟婦點解比佢哋玩 ,"弟婦話未試過,個反差感好正" 所以亞叔亞伯仲有好多機會食到嫩口野.😆😆😆😆😆
昨晚弟婦及細佬係屋企吃飯, 兩條淫婦照舊光脱脱一齊出去攞外賣, 送外賣果個本地大叔睇到眼定定呆一呆先記得攞外賣比我地, 弟婦及亞嫂見佢傻下傻下咁, 居然光脱脱行出門口一左一右送佢去搭電梯, 然後哈哈笑返入屋. 真係不知廉恥, 但我同細佬卻睇到相當興奮.

引用:
原帖由 peter009 於 2022-9-6 05:54 發表 查看引用來源

你細佬知不知他老婆已經幫他帶帽了?

看來你弟婦都是幾淫,但我歡喜!寫多點細節吧!
係呀!初頭弟婦都怕怕醜醜咁架, 點知調教下, D行為仲大胆過我及細佬預期😰😰😰, 光脱脱比陌生外賣佬睇都不覺得甚麼.

細佬成日帶佢啲 fd返屋企同弟婦玩3P或MMFF 遊戲, 點會介意弟婦派帽呢!

[quote]原帖由 licklickson 於 2022-9-8 15:27 發表 查看引用來源
第一次梗係怕醜啦!玩開覺得刺激,夠high就會越玩越激!😬 [/quote
係呀!真係愈玩愈激.

不過由疫情關係, 亞嫂及弟婦都會帶番個口罩先攞外賣, 由於帶咗口罩關係, 其中一位外賣佬仲認錯左弟婦係亞嫂添, 話點解身材正咗咁多, 对波大左,身型又fit左.若果比亞嫂知道實激死佢😁😁😁😁😁

引用:
原帖由 peter009 於 2022-9-9 05:58 發表 查看引用來源

女人過了這個❤️理關口,真是可以好淫,看來你細佬的淫妻癖都不比樓主少。叫你細佬出貼或找樓主代筆,可以有新故仔聽!
弟婦係比亞嫂教壞架, 見亞嫂光脱脱攞外賣比外賣佬撩得咁開心, 咁咪學亞嫂光脱脱攞外賣又有亞嫂陪無咁驚, 玩落又幾過引, 仲要老公前面露出比他人看光全身前前後後, 比人睇完下面都湿濕地, 興奮非常.

所以係自己屋企果边都係咁玩, 愈玩愈放, 毫不在乎身體比老公以外男人看光, 仲話有滿足感添可以引到D男人傻下傻下咁.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆