上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
157  334.0k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-10-5 16:35 發表 查看引用來源
其實又未必關後生仔或者大叔問題,係佢個人好有問題,影相都唔問準人地就影,点會咁冇品,抵屌到佢上天花板
係呀!...........

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-10-5 16:36 發表 查看引用來源
又唔洗驚到咁,只是你地唔好彩遇上d柒人🙇‍♂️
老婆係幾玩得及大胆架, 只要佢開心, 好似上次老婆同大叔及我去時鐘玩完3P後, 亞嫂都應承比大叔影相, 初初老婆有用枕頭遮住臉部, 後來老婆覺得麻煩, 而大叔又信得過會保密, 老婆想乜都唔遮就咁影, 但大叔反而話唔好, 佢話亞嫂乜都唔遮, 佢D朋友一定話大叔揾隻雞嚟影相, 邊係良家婦女人妻.

所以叫亞嫂帶返個口罩, 然後影啜lin,奶閪及屌閪相和拉開口罩小小影含撚相!
大叔就滿意到爆廠, 可以係D fd 面前威威.

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-11 13:49 發表 查看引用來源
大叔表現亞嫂満唔滿意?
相當滿意先比佢任影!有求必應.

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-11 14:14 發表 查看引用來源
估唔到大叔咁勁!😉
大叔唔止勁仲好服侍😘

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-11 14:28 發表 查看引用來源
點服侍?
奶閪, 毒龍兼每一下都入盡, 慢慢屌.

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-11 14:38 發表 查看引用來源
咁識玩,唔怪之得亞嫂咁冧!咁佢大唔大碌?
5吋幾好粗及硬

攞外賣

[quote]原帖由 peter009 於 2022-10-31 06:03 發表 查看引用來源

最近樓主有什麼新玩法,update 一下吧! [/quote
..........

引用:
原帖由 peter009 於 2022-11-16 05:53 發表 查看引用來源

好久没见楼主更新了?
早前同亞嫂去咗公園玩露出, 同以往一樣亞著吊帶背心加件外套及一條嬲屌裙入公園問路, 如是者走光露奶比亞伯睇, 其中一個50+大叔話驚亞嫂唔識路帶亞嫂行, 亞嫂話佢好人就係咁請人食波餅Q住佢手臂行.

我就從後跟住睇佢哋去边, 行下行下迎面見到一條著住瑜伽褲嘅索女, 忍唔住望下佢個gap 及拎轉面望下佢漲卜卜個羅友後, 再回頭見唔到亞嫂踪影, 打電話又無人聽, 於是返回公園仔先.

隔左半個鐘見條大叔返回公園, 同公園仔D亞伯話頭先拉左亞嫂去唐樓底玩, 大家互摷, 又揸佢波啜佢lin, 對波都幾大又白又滑仲幾弹手, 一摷佢下面濕九哂, 即時連佢條Tback底褲都除埋, 正想將佢就地正法, 條女要帶袋先有得屌, 鬼有咩, 所以條女剩係幫佢用手打左出黎, 話下次約出嚟帶袋比佢屌.

跟住其他亞伯話佢吹水啦點會咁容易呀!大叔即時好得戚係褲袋內攞左條粉紅色Tback 比其他亞伯睇話係戰利品, 我認得呢條底褲係亞嫂架, 真係估唔到果衰婆咁淫就咁比左條底褲人地, 自己上下真空係條街行.

引用:
原帖由 peter009 於 2022-12-24 06:15 發表 查看引用來源

現在師兄嫂有沒有和看更再玩在一起?
早前有網友話亞嫂咁玩得, 可以比老公以外嘅男人任睇, 任摸, 任屌, 好似唔係咁好, 果D人當亞嫂係免費雞或者當睇免費艷舞渣, 亞嫂諗諗下又係喎,所以依家唔會再派福利比外賣仔或座頭, 極真量都係著性感小小衣著攞外賣, 唔再全裸光脱脱比其他男人看光身體!

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2022-12-31 05:26 發表 查看引用來源

邊條友咁撚口臭,扮哂道德撚?!攪到大家無得玩啦⋯⋯😭😭
師兄你唔好咁話人, 果個網友都係好意提醒我遮, 叫我唔好再比老婆做免費雞比人任玩遮.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆