上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
157  334.0k

引用:
原帖由 peter009 於 2023-1-26 05:58 發表 查看引用來源

師兄,恭喜發財,你老婆有新玩意嗎?
亞嫂真係姣婆守唔到寡, 天氣回暖後, 又唔理咁多照舊光脱脱攞外賣比外賣仔睇佢個body, 外賣仔個個都話亞嫂個body keep 到好正, 氹到亞嫂飄飄然.
依家無時無刻都光看身子係屋企四圍行, 有人㩒鐘都唔會睇係邊個直接開門, 最近郵差送封掛號信上黎,亞嫂就比郵差看光身體, 仲借D意問呢樣問果樣, 比多D時間比郵差睇佢個body 引到郵差on 99.

引用:
原帖由 peter009 於 2023-3-2 05:55 發表 查看引用來源

師兄,長玩長有,支持阿嫂繼續玩!
早兩日送傢俬嚟, 個衰婆又引九人, 著住條短褲仔加件低胸背心仔, 但係真空飛哂釘, 又成日弯低身執下D紙皮垃圾等, 成對奶走哂出黎咁滯, 引到個兩條傢俬佬on九九, 砌咗好耐先砌好件個組合柜, 臨走時兩條傢俬佬笑淫淫話亞嫂真係好相遇(雙乳), 請汽水比佢哋飲.
若果我唔係屋企, 亞嫂隨時又比傢俬佬(砌)埋都似.

引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-3-31 13:25 發表 查看引用來源
會唔會亞嫂漸漸催向病態。小心
由於種種原因, 現在搬左去九龍一個私人屋苑, 亞嫂就最開心, 佢話可以再慢慢再走光引下D外賣仔及看更, 唔使玩嚟玩去都係果堆人, 自己有D悶.

引用:
原帖由 Ck122112 於 2023-5-5 19:54 發表 查看引用來源
講多D黎聽下,好想繼續睇
亞嫂同果D外賣佬不論南亞或本地都玩到好熟落, 送親外賣上黎緊係慢慢欣賞亞嫂個body之餘, 依家仲郁手揸下亞嫂個波及摸下個羅, 亞嫂又好受落比佢哋玩下過下手引, 另外我同亞嫂又同D座頭玩過3P, 為免麻煩加上亞嫂都玩到悶悶地,所以搬囉!

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-5 22:25 發表 查看引用來源
會唔會繼續比老婆玩?
亞嫂搬左嚟呢度後都有繼續玩, 不過就無再光脱脱出去攞外賣, 始終年紀都4x有多, 對奶都有小小鬆弛啦!所以都會著件長T, 上面真空飛釘, 下面一條底底出去攞外賣引下D外賣仔.

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-5-5 15:32 發表 查看引用來源

係唔係避開啲南亞仔?因為之前玩得太盡?
我搬屋仲有一個以下原因:
話說之前亞嫂係手袋內揾物件時意外弄跌手袋, 手袋內出物件其中包括一個dum dum, 我同亞嫂不嬲都不用dum dum ,, 為何有dum dum, 於是即時大興問罪之下佢講出事件.
佢話係兩個多月前, 自己有需要但我又無比佢, 又成日比南亞佬撩到佢濕晒, 終於自己忍唔住買定 啲 dum dum放係手袋入面, 跟住吼星期六, 我須要返工時而佢休息就叫外賣, 當外賣佬送外賣上來時, 佢緊係照舊全裸攞外賣, 然後帶南亞佬入房話比貼士佢, 亞嫂就比左個dum dum 南亞佬話呢個係貼士, 然後自己瞓係床上再望住南亞佬拍下張床, 南亞緊係識做知亞嫂想點, 執咗亞嫂兩Q, 亞嫂話南亞每Q都屌足佢半個鐘先出野真係好爽, 自此之後, 若果星期六送外賣上嚟嘅南亞佬個樣過得去, 都係會比地屌埋.

亞嫂話比三個南亞佬屌過, 有次曾經屌過亞嫂嘅外賣南亞帶埋另一個南亞上黎想一齊玩, 但比亞嫂拒絕左, 剩係比一個南亞屌, 南亞個fd無得入屋食自己.

我為左怕麻煩, 容乜易日後返屋企發現成屋南亞個個排住隊屌亞嫂架, 所以搬走了事.

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2023-5-9 16:11 發表 查看引用來源

係囉,不如叫幾個師兄一齊餵飽阿嫂好過啦🤭
男人同女人都知有帶袋同無袋屌閪個感覺係完全不同, 屌屌下,南亞就會借D意除套打真軍中出亞嫂架啦.
南亞有幾乾淨心照啦!

引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-5-11 23:35 發表 查看引用來源
搬都無用,已玩上㽼.區區都有南亞仔做外賣.只係幾時亞嫂再有需要.肯定件事無限loop
亞嫂話果幾個南亞碌撚都係5-6吋左右, 不過就粗小小同埋好硬, 屌到佢起哂水, 叫到九彩話知隔離鄰舍聽到都無所謂. 所以亞嫂應該......…..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-5-12 17:56 發表 查看引用來源

粗同硬都係女仕睇嘅點.
我同亞嫂都同啲看更或者網友都玩過3P, 所以亞嫂同我乜嘢都講, 例如話南亞粗及硬等等, 第一吓聽到亞嫂咁講, 即係嫌我話唔夠粗又唔夠硬啦!
南亞除咗粗同硬外, 另外就係成身毛, 亞嫂話同南亞全身光脱脱互相攬住時比佢哋D體毛刮下拮下掃下, 興奮到升天, 投哂降, 南亞想點玩就點玩, 屌到佢反轉.
怕亞嫂日後比南亞係屋企輪住黎屌啦!咁樣仲有得剩嘅, 所以搬囉!

引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-5-16 21:05 發表 查看引用來源
肯定遲D排到去電梯大堂
我依家睇開咗啦!初初搬到新屋住就無叫外賣, 同亞嫂係出面食完飯先返, 不過見亞嫂悶悶不樂, 所以依家叫番外賣, 佢話唔比人睇唔舒服, 佢依家上下真空, 著件長T剛遮住個羅友去攞外賣, 不過都飛哂釘, D南亞一定知佢無帶bra, 所以都會借D意停係門口多一陣及交收慢D, 昅下亞嫂.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆