上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
157  334.0k

引用:
原帖由 peter009 於 2023-6-7 05:50 發表 查看引用來源

有没有最近情况?update, update!
早幾個星期亞嫂話想學以前咁全裸出去攞外賣叫我安排下.

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-6-7 16:05 發表 查看引用來源
阿嫂係咪想我哋去外賣上去?😘😘係就即刻嚟啦!

阿嫂想食咩?😘😘
早幾個星期亞嫂話想學以前咁全裸出去攞外賣叫我安排下.

上星期天氣日日都3x幾度, 於是有一晚叫外賣及叫亞嫂全裸係門後面等指示, 到外賣到時由我開門攞外賣, 送外賣嘅係個中年大叔, 大叔話點解唔係亞嫂出嚟攞外賣嘅, 我話天氣咁熱加上為咗慳番D電費無開冷氣, 亞嫂就係屋企除哂衫等自己無咁熱, 仲有佢話怕自己光脱脱出嚟攞外賣比你哋見到佢副唔見得人嘅身材嚇親就無謂啦!

外賣佬即時話:亞嫂副身材點會唔見得人呀!平時佢都係上下真空剩係著件短T飛哂釘出嚟攞外賣, 只要郁一郁件衫拉高小小, 就真係睇哂亞嫂個羅及有時毛都見埋啦!引到我哋D外賣佬九都硬啦!

我話:我都係咁樣同亞嫂講唔怕啦!佢副偈又唔係唔見得人怕乜嘢遮,男人都係咸濕有女昅點會嫌多呀! 跟住叫外賣佬企係門口等一陣, 隨即係門後拉咗全裸嘅亞嫂出嚟, 亞嫂係度扮下野用一隻手遮上面, 另一隻手遮下面行左出嚟, 我話使乜怕醜呀!你D毛人地都見過啦仲怕乜嘢啦!
之後亞嫂放低雙手, 仲行前小小比外賣佬睇哂佢全相, 然後就同外賣佬講: 係個衰佬成日要佢做D变態野, 鐘意自己女人比陌生人睇全相滿足佢D变態心理, 為咗氹佢開心先著咁小衫出去攞, 依家仲要佢全裸添, 外賣佬即時話: 亞嫂副偈咁正, 有波有羅仲有D閪毛又修剪得咁齊正, 真係引到佢一陣要打個飛機先得, 亞嫂哈哈笑話佢真係識講, 如是者亞嫂再比外賣佬欣賞個body 幾分鐘後.

亞嫂就話佢剛中招好番所以仲有帶口罩,話下次外賣佬再上嚟嘅話就除埋個口罩比佢睇埋個樣, 真正全裸比佢哋睇下個body 滿足老公嘅要求及氹下佢開心, 之後比咗貼士比外賣佬後就叫佢唔好四圍唱,  亞嫂話你哋圍內自己知好啦!唔係無下次.

引用:
原帖由 peter009 於 2023-6-8 05:47 發表 查看引用來源

多谢update!要继续,加油。
自從比亞嫂開始玩番全裸攞外賣後, 亞嫂每晚收工番黎就即刻沖涼搞到自己香噴噴, 然後就全裸等外賣到, 不過呢幾晚都係D南亞佬唔係上次果個本地大叔, D南亞見到亞嫂全裸更係眼金望實亞嫂, 亞嫂自己又扮下野一隻手遮上面另一隻手遮下面, 然後就同D南亞講加埋手勢 話我衰到死, 正一变態佬.要佢唔著衫攞外賣.

條南亞跟住望住亞嫂話: 你老公唔係衰人, 係good man , 又話亞嫂話佢係sexy girl , 又舉起手指公讚亞嫂個body very good, 亞嫂比人讚多兩讚又唔防備南亞, 放開雙手比南亞任睇哂個body , 條南亞由原本企係度睇亞嫂body , 跟住仲踎低睇亞嫂係隻鮑魚及毛毛, 亞嫂仲轉埋身背住南亞比埋個躉南亞睇之餘, 仲扮番鬼面比我睇以示佢又引到人昅佢. 條南亞踎低望亞嫂個body 望到入哂神, 要亞嫂叫佢走先識企起身.

臨走時, 亞嫂仲舉起手指係咀唇前面, 意思係叫南亞保密呀! 南亞會保密?

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-6-8 16:13 發表 查看引用來源

無囉!咁攪法遲啲阿嫂一定趁你唔係屋企,就自己叫外賣,跟住同班南亞仔攪埋……🤣🤣
亞嫂話佢又唔係未食過南亞腸, 都算玩過哂啦!所以依家剩係比人睇下個body , 派福利比外賣佬, 大家開心下就算喎.唔會好似以前咁周圍食野.

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-6-9 13:52 發表 查看引用來源

講係咁講啫!女人口是心非,尤其是阿嫂咁鍾意食粗嘢,始終有日都係會忍唔住….
我都係咁諗所以昨晚扮外賣佬執咗亞嫂一濟後, 趁亞嫂氣來氣喘嘅時候, 我問佢過去咁多次都未親眼見過佢比南亞佬屌, 不如揾次等我見識下南亞佬點樣屌死佢, 問佢好唔好?佢話我衰到死, 話左唔玩架啦!又撩人玩.
我話同佢講笑喳, 仲比佢同南亞卜野咩, 又想搬屋呀!亞嫂面紅紅笑淫淫話我成日滿腦子都想揾人屌佢, 正衰人, 衰到死.

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-6-10 10:51 發表 查看引用來源

唔駛諗,阿嫂一定會忍唔住,再搵班南亞仔扑嘢止西痕。 Cheap 兄你都預咗搬屋得啦!(不過講真,搬去邊都無用,香港邊區無南亞人呀⋯⋯🤣🤣)
今日我返工,亞嫂就放假佢一定會叫外賣,所以叫咗座頭幫我留意吓D外賣仔送外賣逗留左幾耐先離開,同座頭剩係話怕D外賣仔麻煩,保障亞嫂安全啫。

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-6-10 21:06 發表 查看引用來源

跟住連個座頭都去你屋企搵阿嫂:「你老公叫我嚟保障你安全…….」🤣🤣
你哋個個都咁講, 咁我唔理亞嫂佢鐘意點玩就點玩. 我隻眼開隻眼閉, 眼不見為乾淨, 算把.

引用:
原帖由 Ck122112 於 2023-6-11 12:49 發表 查看引用來源
不如 再分享多D,睇到好刺激
昨晚亞嫂攞外賣時無再扮嘢遮遮掩掩身體, 大大方方比南亞任睇佢個body , 不過條南亞特別對亞嫂嘅33B 奶奶有興趣望到定一定, 要亞嫂打下南亞手臂先識應亞嫂, 比亞嫂話佢咸濕成日望住佢對奶, 南亞又講唔咸唔淡廣東話佢最意睇女人對波, 仲話亞嫂對波好靚, 氹到亞嫂不知幾開心, 之後亞嫂係度轉左轉右比南亞係唔角度睇佢對奶.

及後亞嫂仲將佢身上唯一用作保護自己容貌免被曝光嘅口罩都除埋, 真係光脱脱比南亞佬睇, 南亞仲讚亞嫂原來咁靚女又好身材!一早就唔好帶口罩啦!讚到亞嫂失哂魂, 亞嫂仲比左20蚊貼士.

事後亞嫂話唔知點解頭先好想比人睇哂佢全相包括埋個樣, 所以連口罩都除埋, 仲話頭先好似輕鬆哂無哂包袱, 以後可以係新住址連口罩都唔帶真正全裸攞外賣.

引用:
原帖由 Ck122112 於 2023-6-11 12:49 發表 查看引用來源
不如 再分享多D,睇到好刺激
我住二樓低層可以望到街外人, 同樣街外人亦望到屋內, 亞嫂依家成日係屋企無著衫又打開窗簾在屋內話動, 尤其是夜晚屋企開哂燈更加比人睇得一清二楚, 真係無佢咁好氣.
見過被管理員係樓下行過時發現, 個管理員仲閃埋一二边昅亞嫂, 見管理員鬼鼠咁樣昅亞嫂都幾過引架, 有陣時我仲會揸下亞嫂對奶玩下刺激下個管理員添.

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-6-15 15:26 發表 查看引用來源
吖嫂幾時同南亞人表演比大家睇😇
亞嫂依家40有3, 不過身材樣貌都仲見得下人, 佢話全裸露出攞外賣比陌生人睇佢個body, 間中比南亞抽水都可以接受及都幾有滿足感引到啲男人.
佢成日話我蠢到死, 唔驚老婆比其他人屌左都唔知咩!我話唔怕信得過佢嘛!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆