上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
157  334.0k

引用:
原帖由 peter009 於 2022-6-12 20:04 發表 查看引用來源
要益埋保安大叔,要他多行一次才有得x, 支持支持.
3P會好玩點。
今朝亞嫂返工經過座頭時, 佢話果個比較後生早更看更見到亞嫂時係度陰陰笑, 亞嫂話可能大叔爆响口, 但亞嫂話一D都無嬲, 反而係果刻比人知道佢係淫閪仲有D快感.

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2022-6-13 18:55 發表 查看引用來源

嫂夫人咁樣提看更大叔,想人唔唱佢都難啦🤣🤣嫂夫真識玩👍🏻👍🏻😌😌
昨晚剩係得我同亞嫂卜嘢時, 我同佢都有D悶好似爭D野, 亞嫂無喱神氣咁, 大家草草完事, 與早兩晚同大叔一齊玩時嗲聲嗲氣, 淫邪眼神及動作成個姣閪咁爭好遠.

跟住我話揾日叫看更大叔做埋下半場, 亞嫂即刻話好呀! 好呀!精神番哂, 仲話佢聽日買定D袋返嚟. 我話你唔驚同大叔做咗, 佢會四圍唱, 亞嫂話番我轉頭, 話你唔驚佢驚乜.😅😅😅😅😅

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-6-14 12:37 發表 查看引用來源
看更阿叔可能短小快熗,有冇驗過貨先?
又唔係做人世, 唔使驗貨啦!

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-6-14 15:10 發表 查看引用來源
有呢d咁淫蕩妻子,ching真幸福👍
我食來食去都係自己果件, 師兄耐不耐又食到新野, 師兄先幸福😍😍😍

引用:
原帖由 peter009 於 2022-6-15 05:53 發表 查看引用來源
c hing 你都藉著阿嫂吃過弟嫂和阿嫂的同事啊,都不只一個。
師兄真係心水清, 係過去半因疫情關係停左無同弟婦或同事玩, 所以咪當無食過野囉!
另外都想特出肥富哥係艱辛環境下, 靠自己努力都一樣有野食, 值得鼓勵佢遮.

引用:
原帖由 低調殺馬 於 2022-6-18 20:40 發表 查看引用來源
屌 我都想做看更 比阿嫂引 屌佢隻淫西
今日同看更玩左4P, 亞嫂回味中😍😍😍

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-18 22:12 發表 查看引用來源
今日同看更玩左4P, 亞嫂回味中😍😍😍
...........…..

引用:
原帖由 peter009 於 2022-6-19 06:41 發表 查看引用來源

看來只有3P, 但師兄寫4p, 此乎還有後續。吸引了誰呀,細D保安定看房。

等師兄繼續更新!支持和努力!
…….......

[quote]原帖由 人夫愛人妻 於 2022-7-4 23:29 發表
Delete...,

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-7-5 10:21 發表 查看引用來源
直頭AV 情節喇喎....搵到如施女人....死而無憾啦
老婆最近玩得過份左小小, 所以我叫佢去我細佬屋企住一排先, 當然弟婦就過黎我呢边啦!弟婦話估唔到亞嫂玩到咁癫, 可以同後生仔同埋座頭大叔玩到咁, 又3P又4P.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆