上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
157  334.0k

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-7-16 11:37 發表 查看引用來源
期待你下一篇文章
弟婦話樓下早及夜座頭成日咸咸濕濕望住佢對波, 仲有初初知道佢住边個單位後就知佢係住戶嘅弟婦添, 可話佢哋係討論區嘅讀者, 咁咪知道哂囉!
弟婦即刻話咁咪比人知道佢D野, 真係醜死怪!

引用:
原帖由 du9lee 於 2022-7-16 12:56 發表 查看引用來源

平時好少留言,我覺得係讀者又好玩家都好
玩完聽完睇完知道係邊個都好,大家互相尊重
可能我咁講係多事,但攪到大家無癮咪大家都無得玩咋嘛

利申:讀者 ...
多謝師兄留言, 弟婦叫我同座頭講唔好唱佢, 但佢一路講話醜死怪, 一路陰陰笑咁, 我諗弟婦都唔係好介意比人知佢D野.😆

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-7-16 16:29 發表 查看引用來源
師兄,阿嫂都好似冇同你弟弟玩過,而你又幾耐冇屌過弟婦?
舊年開始已經同細佬交換玩過, 無屌弟婦都有半年左右.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-16 13:25 發表 查看引用來源

多謝師兄留言, 弟婦叫我同座頭講唔好唱佢, 但佢一路講話醜死怪, 一路陰陰笑咁, 我諗弟婦都唔係好介意比人知佢D野.😆
看更大叔真係醒, 係座頭知道南亞送外賣上嚟就跟住南亞上嚟, 就咁弟婦個body 比埋大叔睇光,  搞到弟婦有D尷尬面紅紅都幾過引.😂😂😂

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-7-17 00:05 發表 查看引用來源
阿叔以為又有嘢吃,🤭🤭
弟婦都high架嘛,跟住執佢一劑先開餐
弟婦一直都係露出比南亞睇, 今次係第一次比本地人睇佢個body 仲要係樓下座頭, 加上一次過光脱脱比老公以外嘅三個男人睇佢全相唔尷尬就假, 所以弟婦都扮下野用手遮下遮下咁.

喺看更及南亞佬走左之後, 我一摸弟婦下面原來已經濕哂, 我問佢係咪好興奮想唔想好似亞嫂咁比看更屌, 弟婦話係就係好興奮, 不過看更唔係佢杯茶, 比大叔睇佢全相就無所謂, 比佢屌就免喇.

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-7-17 09:39 發表 查看引用來源

濕晒就即刻執佢一劑啭,🤭🤭

弟婦有冇俾南亞佬屌過?
弟婦緊係未比南亞屌過, 比佢哋掃過波皮過下手引就有.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-17 10:21 發表 查看引用來源

弟婦緊係未比南亞屌過, 比佢哋掃過波皮過下手引就有.
頭先跨區去其他街市行, 弟婦著件背心仔有帶 bra及一條露出羅友蛋短褲仔, 彎低身買野時讓半球, 我就行遠D扮唔識睇弟婦如何走光引到檔口伙計on 九九.😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-17 07:44 發表 查看引用來源

弟婦一直都係露出比南亞睇, 今次係第一次比本地人睇佢個body 仲要係樓下座頭, 加上一次過光脱脱比老公以外嘅三個男人睇佢全相唔尷尬就假, 所以弟婦都扮下野用手遮下遮下咁.

喺看更及南亞佬走左之後, 我一摸弟婦下 ...
我老婆同弟婦 初初都有帶口罩攞外賣, 依家玩開左,乜口罩及衫都無, 光脱脱任南亞佬睇佢地個body 上下前後及好自然係門口吹水, 完全唔怕比人偷拍, 佢哋話要睇埋個靚樣先得, 同埋帶住口罩即係唔係全裸, 自己同南亞外賣佬都無引啦!真係比佢哋激死.😓😓😓

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-7-17 00:05 發表 查看引用來源
阿叔以為又有嘢吃,🤭🤭
弟婦都high架嘛,跟住執佢一劑先開餐
昨日弟婦話天時熱買咗涼茶, 叫我通知坐頭大叔今晚上嚟飲, 我話你想同大叔...., 佢話剩係飲涼茶喳, 諗左去边呀!
大叔隨時有運行😘

半夜大叔看更上左黎, 全裸嘅弟婦真係比左支涼茶佢飲, 弟婦話知道大叔上次睇唔清楚佢個body,  所以叫佢上黎慢慢睇佢過body 係咪唔好, 唔係點解佢老公無乜點掂佢, 大叔話弟婦副偈同亞嫂一樣咁正, 皮膚又白, 有波有羅,無得頂, 係佢老公唔識貨遮, 若果弟婦係佢條女一定晚晚砌番一兩鑊, 氹到弟婦飄飄然, 然後話弟婦咁正, 可唔可以比佢....., 都未講完弟婦就話緊係唔可以啦!

不過你地D男人咁咸濕又真係好難忍嘅, 比你揸兩下啦!不過要細力D呀!

大叔緊係唔知揸兩下啦!比大叔又揸波摸羅掃埋鮑边摸哂全身, 玩左成幾分鐘, 弟婦先叫大叔停止話夠啦!

弟婦仲叫大叔守秘密唔好唱, 唔係下次唔請佢飲涼茶, 學師兄話即係叫大叔唱出去.

大叔離開後, 我即時同弟婦開波,佢下面滴哂水, 我話下次係咪比大叔屌埋, 佢話一定唔比, 最多都係咁, 大家聽住先信佢至奇.

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-7-18 10:26 發表 查看引用來源
弟婦浄係比你細佬同你屌過?
婚後就比我同細佬屌過, 婚前就唔知比幾多人屌過啦😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆