上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
104  334.1k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-6 08:38 發表 查看引用來源
亞嫂搬左嚟呢度後都有繼續玩, 不過就無再光脱脱出去攞外賣, 始終年紀都4x有多, 對奶都有小小鬆弛啦!所以都會著件長T, 上面真空飛釘, 下面一條底底出去攞外賣引下D外賣仔. ...
好耐冇見你浦頭,原來搬左屋,又可以玩引下外賣仔
搞到我又想做外賣仔,叫熊貓定袋鼠多呀?

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-5-9 14:08 發表 查看引用來源

Cheap 兄做咩呀?點解唔餵飽阿嫂,攪到阿嫂要出去搵南亞仔止痕呀?🤣🤣
係囉,不如叫幾個師兄一齊餵飽阿嫂好過啦🤭

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-5-12 00:01 發表 查看引用來源

與其係咁,不如叫呢度啲ching 幫吓手,幫阿嫂止痕!呢度啲ching 點都乾淨過南亞仔……
係囉,我唔信呢度D師兄差過南亞仔囉🤭🤭🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-13 08:32 發表 查看引用來源
我同亞嫂都同啲看更或者網友都玩過3P, 所以亞嫂同我乜嘢都講, 例如話南亞粗及硬等等, 第一吓聽到亞嫂咁講, 即係嫌我話唔夠粗又唔夠硬啦!
南亞除咗粗同硬外, 另外就係成身毛, 亞嫂話同南亞全身光脱脱互相攬住時比佢哋D ...
阿嫂已經回頭太難, 師兄放手俾佢玩啦, 你飽佢唔飽架喇

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-12 12:36 發表 查看引用來源

昨晚亞嫂攞外賣時無再扮嘢遮遮掩掩身體, 大大方方比南亞任睇佢個body , 不過條南亞特別對亞嫂嘅33B 奶奶有興趣望到定一定, 要亞嫂打下南亞手臂先識應亞嫂, 比亞嫂話佢咸濕成日望住佢對奶, 南亞又講唔咸唔淡廣東話佢 ...
哈哈,遲早都俾南亞屌多幾鑊🤭🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-16 13:22 發表 查看引用來源

我住二樓低層可以望到街外人, 同樣街外人亦望到屋內, 亞嫂依家成日係屋企無著衫又打開窗簾在屋內話動, 尤其是夜晚屋企開哂燈更加比人睇得一清二楚, 真係無佢咁好氣.
見過被管理員係樓下行過時發現, 個管理員仲閃埋 ...
我又去你座做管理員呀

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-9-13 16:51 發表 查看引用來源

亞嫂依家40有3, 不過身材樣貌都仲見得下人, 佢話全裸露出攞外賣比陌生人睇佢個body, 間中比南亞抽水都可以接受及都幾有滿足感引到啲男人.
佢成日話我蠢到死, 唔驚老婆比其他人屌左都唔知咩!我話唔怕信得過佢嘛! ...
乜唔係已經俾其他人屌過咩?🤭🤭🤭

[quote]原帖由 cheapcheap123 於 2023-9-14 14:40 發表 查看引用來源
亞嫂話係新居所, 佢比其他人屌咗我都唔知, [/quote]新居未啫,🤭🤭🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-9-16 11:01 發表 查看引用來源
亞嫂得1.63m 高, 羅友都算有肉夠挺, 條腿白滑, 不過無長腿.
波波有幾大?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-9-16 23:02 發表 查看引用來源
小女子来这边跟大家聊天,大家会介意吗?
歡迎啊

Koey小妹,你試過露出嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆