上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
104  334.1k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-4 22:05 發表 查看引用來源
亞嫂另類小小對D有背景紋身嘅人, 亞伯同埋南亞佬有興趣D. 所以斯文人就爭D.
紋身佬有冇撩阿嫂講淫嘢?(或者掉番轉問,阿嫂有冇撩紋身佬都得,哈哈)

引用:
原帖由 infantry 於 2022-5-7 10:11 發表 查看引用來源
啱呀師兄,寧願當初見到紋身佬你老婆比佢屌一鑊都好過再約岀嚟有手尾跟,最怕斷唔到尾就大件事
冇錯呀,玩要玩得安全放心,D古惑仔有咩做唔出?有咩意外就唔抵啦。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-9 11:04 發表 查看引用來源
見呢區有D師兄嗌交,講下我以前同ex事件, 缓和下.

係多年前, ex 同我講話佢個妹果pair 想同我哋一齊返大陸玩, 但就只租一間酒店房話慳錢D, 夜晚係洒店房內就各有各囉!

當時我年青伙子無諗咁多野, 慳番一半租金喎, 又 ...
嘩,好正喎,如果要交換砌,你肯唔肯?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-10 19:14 發表 查看引用來源
你係最想食亞嫂其中一位人士.
我都想呀🤭🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-10 19:24 發表 查看引用來源
亞嫂係人妻, 係中年人士至愛.
阿嫂係人見人愛,車見車載,係佬都想同佢做愛🤭🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-10 22:10 發表 查看引用來源
網友勸勉下, 络止有關話動.
講開紋身, 諗起下面個笑話:

籃球明星Rodman有天在一家酒吧看上一個女的。

他們彼此還蠻對眼的,所以那個女的就和Rodman到他旅館間。

首先Rodman先脫掉他的上衣,他的身上當然有一大堆的刺青那個女的看到他手臂上的 一個刺青,刺著"Reebok"。她覺得這個刺青沒看過,很奇怪,所以就問 Rodman。
Rodman回答說,"我打籃球的時候,攝影機一定會照我的刺青,所以 Reebok公司就付錢 要我幫他們廣告。"

不久之後,Rodman又脫掉褲子,腿上刺"Puma"。他同樣又解釋了一次。最後,Rodman脫掉了內褲,那女的赫然發現他的賓州上竟然刺著AIDS 。她嚇了一跳,後退說道"我不和有AIDS的人做"。Rodman說道,"寶貝,別緊張,這很酷的,再過個一分鐘,那個刺青就會變成."ADIDAS"(愛迪達)了

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-10 23:03 發表 查看引用來源
咁似霑叔當年個一江春水向東流不文集笑話!😬
類似啦,哈哈,後生D嘅可能未必聽過架

引用:
原帖由 du9lee 於 2022-5-10 23:14 發表 查看引用來源

阿嫂對紋身有興趣的話, 師兄都去整返兩個喇
我驚阿嫂淨係見到ADD ,走都走唔切喳,哈哈

引用:
原帖由 veryok 於 2022-5-12 05:50 發表 查看引用來源
回憶一下, 都好, 算是人生的一個快樂遊戲.,
係呀,而家諗返,以前太乖,冇咩曳過,有D後悔

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-12 10:23 發表 查看引用來源
無咩所謂啦😅
隨時都可以去曳曳架😍😍
邊有你地咁多女吖,得個恨字

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆