上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
104  334.0k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-7-24 09:21 發表 查看引用來源
我都考返個牌旁身
倫兄,一齊去上堂兼考牌吖

引用:
原帖由 QQ_EE 於 2022-7-24 19:54 發表 查看引用來源
樓主屋對面有冇得出租?🤣
租到個床位都好喇,好搶手。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-22 16:28 發表 查看引用來源
話時話宝兄都唔知有無食過我老婆或弟婦🤔
師兄,呢排咁熱,弟婦咪全裸通屋走?同看更有咩玩?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-8-18 11:03 發表 查看引用來源

依家送外賣上黎唔止南亞, 近排多左本地香港人送外賣, 亞嫂照舊無有怕, 全裸攞外賣, 仲話果D本地人個個眼金金, 咸咸濕濕住佢個body, 有陣時都會有D羞恥感,但總括都係好刺激及有快感. ...
有冇俾佢哋摸下先? 🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-8-18 16:13 發表 查看引用來源
湿就更架啦!亞嫂話玩埋呢個夏天就唔玩, 佢話出年自己都年紀大, 費事除哂衫嚇親人啦!
都只係大一年之嘛,我唔介意 🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-8-31 17:19 發表 查看引用來源
亞嫂話佢D女仔fd 如果唔係同屋企人的話, 好多都好似佢咁玩或者上面真空下面一條底底再加一條剛遮住羅友嘅T恤或小背心就出去攞外賣, 飛釘走下光比外賣佬睇, 完全不會介意比人睇蝕, 主因係疫情下不能外遊揾D野調節下心 ...
點解我遇唔到嘅?🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-3 08:46 發表 查看引用來源

上星期有條外賣本地中佬送外賣上來, 居然話亞嫂身材咁正可唔可以比佢慢慢欣賞, 亞嫂比佢氹多兩氹, 居然應承比條本地佬慢慢睇佢個body, 仲轉埋身問外賣佬佢個羅友係咪大左D, 真係大胆😓😓😓, 外賣佬更係話有D肉地可 ...
外賣佬應該係呢度睇過阿嫂D事跡,下次可能又係佢,哈哈

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-5 18:33 發表 查看引用來源

昨晚弟婦及細佬係屋企吃飯, 兩條淫婦照舊光脱脱一齊出去攞外賣, 送外賣果個本地大叔睇到眼定定呆一呆先記得攞外賣比我地, 弟婦及亞嫂見佢傻下傻下咁, 居然光脱脱行出門口一左一右送佢去搭電梯, 然後哈哈笑返入屋.  ...
真係淫蕩,但我鍾意,哈哈

我又要送外賣俾你老婆同弟婦呀

妖,真係要轉行先得🤭🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-30 18:19 發表 查看引用來源

亞嫂都話同啲大叔玩好有安全感, 而D大叔又好服待佢, 又會奶閪及佢至愛毒龍.😘
我都係大叔嚟架,哈哈

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-10-5 15:57 發表 查看引用來源
見過鬼仲唔怕黑咩!仲嚟?
佢咁冇品,公開佢I D啦,等大家唔好再中招。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆