上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
104  334.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-2 13:01 發表 查看引用來源
你啲人妻呢?😉
愛唔等於擁有 🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-2 16:50 發表 查看引用來源
唔需要擁有,只求可以屌下!😬
邊有你哋咁多女可以屌吖,哈哈

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-4 13:13 發表 查看引用來源
有得玩就玩盡佢!😬
我都想有得玩,可惜……

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-11-5 19:50 發表 查看引用來源
試吓食吓鐵丸同埋C+鋅,可能鐵質唔夠,改變身體狀況睇吓會唔會好d,如果唔得可以考慮搵我幫手招呼呀嫂嫂
要餵飽阿嫂,兩個咁寡,邊夠呀,加埋我啦,哈哈

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-11-25 16:52 發表 查看引用來源
早前同亞嫂去咗公園玩露出, 同以往一樣亞著吊帶背心加件外套及一條嬲屌裙入公園問路, 如是者走光露奶比亞伯睇, 其中一個50+大叔話驚亞嫂唔識路帶亞嫂行, 亞嫂話佢好人就係咁請人食波餅Q住佢手臂行.

我就從後跟住睇 ...
等我隨身帶定Dom Dom 去公園碰下運氣先🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-12-30 12:30 發表 查看引用來源
早前有網友話亞嫂咁玩得, 可以比老公以外嘅男人任睇, 任摸, 任屌, 好似唔係咁好, 果D人當亞嫂係免費雞或者當睇免費艷舞渣, 亞嫂諗諗下又係喎,所以依家唔會再派福利比外賣仔或座頭, 極真量都係著性感小小衣著攞外賣,  ...
咁仲去唔去公園玩呀? 😁

引用:
原帖由 hkwilly 於 2022-12-30 12:57 發表 查看引用來源

仲以為你鐘意睇亞嫂畀其他人小添
其實佢鍾意架,跟住屌阿嫂時high   d 架 🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-12-31 14:06 發表 查看引用來源
師兄你唔好咁話人, 果個網友都係好意提醒我遮, 叫我唔好再比老婆做免費雞比人任玩遮.
其實阿嫂都中意玩,又有新鮮感刺激感,性生活有唔同沖激,人都fresh 啲架,🤭
不如等我哋呢道揾幾個師兄做左朋友先,輪流或一齊服侍阿嫂,時不時俾D驚喜佢,包你夫妻和睦呀😁

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-3-1 16:58 發表 查看引用來源

亞嫂真係姣婆守唔到寡, 天氣回暖後, 又唔理咁多照舊光脱脱攞外賣比外賣仔睇佢個body, 外賣仔個個都話亞嫂個body keep 到好正, 氹到亞嫂飄飄然.
依家無時無刻都光看身子係屋企四圍行, 有人㩒鐘都唔會睇係邊個直接開 ...
哈哈,仲有冇同看更阿叔玩?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-3-31 09:09 發表 查看引用來源

早兩日送傢俬嚟, 個衰婆又引九人, 著住條短褲仔加件低胸背心仔, 但係真空飛哂釘, 又成日弯低身執下D紙皮垃圾等, 成對奶走哂出黎咁滯, 引到個兩條傢俬佬on九九, 砌咗好耐先砌好件個組合柜, 臨走時兩條傢俬佬笑淫淫話 ...
阿嫂可能趁你唔覺請人食左波餅咯🤭🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆