上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
131  334.1k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-7-22 07:13 發表 查看引用來源
我個實Q老友寶哥,佢都話做實Q估唔到會咁多嘢食🤭
真係咁正?又係人妻?😉

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-7-22 08:28 發表 查看引用來源
佢話疫情前好多人夫在內地工作,人妻太多時間又寂寞難耐😄
近月樓台?😬

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-7-22 08:37 發表 查看引用來源
近廚得食
直接上去?😉

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-8-18 11:03 發表 查看引用來源

依家送外賣上黎唔止南亞, 近排多左本地香港人送外賣, 亞嫂照舊無有怕, 全裸攞外賣, 仲話果D本地人個個眼金金, 咸咸濕濕住佢個body, 有陣時都會有D羞恥感,但總括都係好刺激及有快感. ...
有冇玩得激過以前?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-8-18 13:30 發表 查看引用來源
亞嫂依家期待送外賣上黎嘅係本地人多過南亞, 一來同聲同氣溝通好D, 二來羞恥感強烈好多.
係咪會濕好多?😉

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-8-18 13:30 發表 查看引用來源
亞嫂依家期待送外賣上黎嘅係本地人多過南亞, 一來同聲同氣溝通好D, 二來羞恥感強烈好多.
係咪好濕好多?😉

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-8-18 16:13 發表 查看引用來源
湿就更架啦!亞嫂話玩埋呢個夏天就唔玩, 佢話出年自己都年紀大, 費事除哂衫嚇親人啦!
咁可惜,佢今年幾多歲?

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-8-18 16:18 發表 查看引用來源

都只係大一年之嘛,我唔介意 🤭
咪就係,如果keep得好就冇所謂啦!😉

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-4 10:43 發表 查看引用來源

有谷友pm我話曾經有個看更同佢講話, 其實好多人妻都係密實姑娘假正經,由其依家後生呢代,話D人妻平時同老公好恩愛咁,但老公返左工又咪係比其他呀叔大大力咁屌,仲有依家好多人妻都好後生,佢地D看更真係食左唔後生女咁 ...
30-40係最正!有冇故仔分享下!😬

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-8 15:23 發表 查看引用來源

係呀!初頭弟婦都怕怕醜醜咁架, 點知調教下, D行為仲大胆過我及細佬預期😰😰😰, 光脱脱比陌生外賣佬睇都不覺得甚麼.

細佬成日帶佢啲 fd返屋企同弟婦玩3P或MMFF 遊戲, 點會介意弟婦派帽呢! ...
第一次梗係怕醜啦!玩開覺得刺激,夠high就會越玩越激!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆