家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
12  334.2k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-25 14:14 發表 查看引用來源
我老婆早兩日先話唔好隨便比人玩, 噙晚見到外賣南亞比較後生及靚仔, 明明有著便T出去攞外賣, 借頭借路又除哂比人睇. 女人都係口不對心, 身體最誠實
女人真係講乜都得二成真

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-25 14:14 發表 查看引用來源
我老婆早兩日先話唔好隨便比人玩, 噙晚見到外賣南亞比較後生及靚仔, 明明有著便T出去攞外賣, 借頭借路又除哂比人睇. 女人都係口不對心, 身體最誠實
我孖子夠話唔再益德叔
点知過幾日又見德叔上嚟
冇幾耐就聽到撞擊聲啪啪啪
留心聽仲聽到孖子叫德大力啲

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-14 10:57 發表 查看引用來源

昨晚剩係得我同亞嫂卜嘢時, 我同佢都有D悶好似爭D野, 亞嫂無喱神氣咁, 大家草草完事, 與早兩晚同大叔一齊玩時嗲聲嗲氣, 淫邪眼神及動作成個姣閪咁爭好遠.

跟住我話揾日叫看更大叔做埋下半場, 亞嫂即刻話好呀! 好呀 ...
有呢d咁淫蕩妻子,ching真幸福👍

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-6-14 15:10 發表 查看引用來源
有呢d咁淫蕩妻子,ching真幸福👍
我本來都唔相信有女人咁淫蕩,但我發現左孖子都係咁淫蕩就相信左,加上我近來試探緊舊同事個老母,佢都應該係幾淫果隻😅

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-14 15:11 發表 查看引用來源
而家倫嫂都係啦!😉
女人淫蕩先得人愛🥰

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-14 15:31 發表 查看引用來源
有冇機會食到?😉
女人淫蕩就是有機🥰

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-14 15:42 發表 查看引用來源
正吖!😉到時記得分享!
ok🥰🥰🥰

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-14 17:04 發表 查看引用來源
我食來食去都係自己果件, 師兄耐不耐又食到新野, 師兄先幸福😍😍😍
我呢d無固定食材,貧貧撲撲揾餐吃餐😵

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-19 07:19 發表 查看引用來源

大叔屌咗一陣射左, 叫我接力,  佢去沖涼先, 我跟住叫老婆 帶個眼罩, 等佢唔知边個屌佢, 然後我將老婆返轉身, 係後面狗仔屌老婆, 然後同大叔實行B計劃(老婆不知情), 大叔打左個電話後就細細聲開門, 見到早更後生看更 ...
下次叫埋我,我都好後生好想屌吖嫂🙇

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-30 18:19 發表 查看引用來源

亞嫂都話同啲大叔玩好有安全感, 而D大叔又好服待佢, 又會奶閪及佢至愛毒龍.😘
其實又未必關後生仔或者大叔問題,係佢個人好有問題,影相都唔問準人地就影,点會咁冇品,抵屌到佢上天花板

前往最後回覆