家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
14  333.9k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-9 12:52 發表 查看引用來源
果次係大陸玩過之後, 我曾有一疑問點解ex咁唔怕羞嘅, 我哋只係20歲年青人, 唔通佢哋曾經玩過.
因為ex 曾經講過佢個妹條仔溝過佢, 但溝唔到, 就变左溝佢個妹.
究竟佢哋有冇之前搞過, 呢個係世紀懸案, 不過我相信佢哋 ...
咁你咪蝕底咗,ex 比條仔食過,你有冇食返 ex 個妹。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-24 15:45 發表 查看引用來源
星期日同亞嫂去咗其他公園玩, 亞嫂當然都係未入公園前入厕所除bra , 然後照舊吊帶背心真空行入公園扮問路, 引到D亞叔亞伯圍住幫手, 今次亞嫂就無揾人帶路, 不過都引到D亞伯事後討論話亞嫂真空, 點樣大波仲睇埋粒lin ...
有冇著超短迷你裙加t-back, 彎低身辦執嘢引死啲阿伯。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-18 10:45 發表 查看引用來源
婚後就比我同細佬屌過, 婚前就唔知比幾多人屌過啦😅
有冇試過或者幻想過,你兄弟二人同大家老婆一齊玩4p。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-19 08:06 發表 查看引用來源
舊年已經玩過4P啦
有冇 keep 住經常玩?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-5 11:03 發表 查看引用來源
弟婦話女人同男人一樣都係鐘意卜野, 袛要對方順眼及無手尾根嘅話,  佢試過同一個60幾歲看更玩過, 都幾hi 吓.
六十幾歲都可以滿足到佢,呢個阿伯都幾勁。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-8 15:23 發表 查看引用來源

係呀!初頭弟婦都怕怕醜醜咁架, 點知調教下, D行為仲大胆過我及細佬預期😰😰😰, 光脱脱比陌生外賣佬睇都不覺得甚麼.

細佬成日帶佢啲 fd返屋企同弟婦玩3P或MMFF 遊戲, 點會介意弟婦派帽呢! ...
這個當然,食得人妻一定預咗老婆畀人食。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-9 13:50 發表 查看引用來源

弟婦係比亞嫂教壞架, 見亞嫂光脱脱攞外賣比外賣佬撩得咁開心, 咁咪學亞嫂光脱脱攞外賣又有亞嫂陪無咁驚, 玩落又幾過引, 仲要老公前面露出比他人看光全身前前後後, 比人睇完下面都湿濕地, 興奮非常.

所以係自己屋企 ...
講真嗰句畀人睇真係唔會睇蝕 ,仲可以增加自己喺人前嘅自信心。 其實真係好唔明點解好多女仔又要著得暴露但係又驚走光畀人見到, 遮遮掩掩見到佢哋真係好辛苦。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 14:28 發表 查看引用來源
咪就係怕蝕底嘅心態,唔想益人!😂
呢啲簡直自欺欺人,而家好多都唔係拍一次拖結一次結婚, 有好多拍咗十幾次,有啲結完又離婚離完又結過,咁咪 一樣係好多男人面前脫光光。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 14:42 發表 查看引用來源
咁果啲係男朋友吖嘛,外人唔識就梗係唔同啦!😂
當然。其實我意思係話就算走光畀人睇到個bra同底褲,都唔係乜嘢問題。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-9 15:36 發表 查看引用來源
係愈玩愈開心
好多嘢都係要有人陪,先至玩得開心。

前往最後回覆