上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  334.3k

引用:
原帖由 peter009 於 2022-9-9 05:58 發表 查看引用來源

女人過了這個❤️理關口,真是可以好淫,看來你細佬的淫妻癖都不比樓主少。叫你細佬出貼或找樓主代筆,可以有新故仔聽!
弟婦係比亞嫂教壞架, 見亞嫂光脱脱攞外賣比外賣佬撩得咁開心, 咁咪學亞嫂光脱脱攞外賣又有亞嫂陪無咁驚, 玩落又幾過引, 仲要老公前面露出比他人看光全身前前後後, 比人睇完下面都湿濕地, 興奮非常.

所以係自己屋企果边都係咁玩, 愈玩愈放, 毫不在乎身體比老公以外男人看光, 仲話有滿足感添可以引到D男人傻下傻下咁.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-9 13:50 發表 查看引用來源

弟婦係比亞嫂教壞架, 見亞嫂光脱脱攞外賣比外賣佬撩得咁開心, 咁咪學亞嫂光脱脱攞外賣又有亞嫂陪無咁驚, 玩落又幾過引, 仲要老公前面露出比他人看光全身前前後後, 比人睇完下面都湿濕地, 興奮非常.

所以係自己屋企 ...
通常女人一係比男人調敎,一係比女伴教壊!😬

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-9 13:50 發表 查看引用來源

所以係自己屋企 ...
講真嗰句畀人睇真係唔會睇蝕 ,仲可以增加自己喺人前嘅自信心。 其實真係好唔明點解好多女仔又要著得暴露但係又驚走光畀人見到, 遮遮掩掩見到佢哋真係好辛苦。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-9 14:26 發表 查看引用來源

講真嗰句畀人睇真係唔會睇蝕 ,仲可以增加自己喺人前嘅自信心。 其實真係好唔明點解好多女仔又要著得暴露但係又驚走光畀人見到, 遮遮掩掩見到佢哋真係好辛苦。 ...
咪就係怕蝕底嘅心態,唔想益人!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 14:28 發表 查看引用來源
咪就係怕蝕底嘅心態,唔想益人!😂
呢啲簡直自欺欺人,而家好多都唔係拍一次拖結一次結婚, 有好多拍咗十幾次,有啲結完又離婚離完又結過,咁咪 一樣係好多男人面前脫光光。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-9 14:39 發表 查看引用來源

呢啲簡直自欺欺人,而家好多都唔係拍一次拖結一次結婚, 有好多拍咗十幾次,有啲結完又離婚離完又結過,咁咪 一樣係好多男人面前脫光光。
咁果啲係男朋友吖嘛,外人唔識就梗係唔同啦!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 14:42 發表 查看引用來源
咁果啲係男朋友吖嘛,外人唔識就梗係唔同啦!😂
當然。其實我意思係話就算走光畀人睇到個bra同底褲,都唔係乜嘢問題。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-9 14:55 發表 查看引用來源

當然。其實我意思係話就算走光畀人睇到個bra同底褲,都唔係乜嘢問題。
咁又係!不過而家都好女仔唔介意!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 14:56 發表 查看引用來源
咁又係!不過而家都好女仔唔介意!😬
係架! 今時今日飛哂釘走奶都唔係一個問題啦!
你睇海灘D女, 著哂比堅尼, 個羅友及大脾隙縫走哂出黎, 就知今時今時D女係幾咁開放.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-9 14:26 發表 查看引用來源

講真嗰句畀人睇真係唔會睇蝕 ,仲可以增加自己喺人前嘅自信心。 其實真係好唔明點解好多女仔又要著得暴露但係又驚走光畀人見到, 遮遮掩掩見到佢哋真係好辛苦。 ...
比人睇下又唔會蝕左嘅, 亞嫂及弟婦都係咁樣而增加自信心架.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆