上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.4k

搬都無用,已玩上㽼.區區都有南亞仔做外賣.只係幾時亞嫂再有需要.肯定件事無限loop

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-9 16:55 發表 查看引用來源
男人同女人都知有帶袋同無袋屌閪個感覺係完全不同, 屌屌下,南亞就會借D意除套打真軍中出亞嫂架啦.
南亞有幾乾淨心照啦!
與其係咁,不如叫呢度啲ching 幫吓手,幫阿嫂止痕!呢度啲ching 點都乾淨過南亞仔……

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-5-12 00:01 發表 查看引用來源

與其係咁,不如叫呢度啲ching 幫吓手,幫阿嫂止痕!呢度啲ching 點都乾淨過南亞仔……
係囉,我唔信呢度D師兄差過南亞仔囉🤭🤭🤭

引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-5-11 23:35 發表 查看引用來源
搬都無用,已玩上㽼.區區都有南亞仔做外賣.只係幾時亞嫂再有需要.肯定件事無限loop
亞嫂話果幾個南亞碌撚都係5-6吋左右, 不過就粗小小同埋好硬, 屌到佢起哂水, 叫到九彩話知隔離鄰舍聽到都無所謂. 所以亞嫂應該......…..

師兄 應該好快又要搬過 阿嫂太唔守規矩啦
引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-12 12:44 發表 查看引用來源
亞嫂話果幾個南亞碌撚都係5-6吋左右, 不過就粗小小同埋好硬, 屌到佢起哂水, 叫到九彩話知隔離鄰舍聽到都無所謂. 所以亞嫂應該......…..

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-12 12:56 發表 查看引用來源
無啦!遲啲應該南亞仔都滿足唔到阿嫂!佢可能會去老尖玩黑人……🤣🤣

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-12 12:44 發表 查看引用來源
粗同硬都係女仕睇嘅點.

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-5-12 15:47 發表 查看引用來源

無啦!遲啲應該南亞仔都滿足唔到阿嫂!佢可能會去老尖玩黑人……🤣🤣
咁好快會爆要去縫針.

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-12 12:56 發表 查看引用來源
Cheap 兄又唔餵飽阿嫂,阿嫂咪惟有向外求助…..

不過應該向我哋求助呀嗎🤣🤣

Cheap 兄,係咪呢期啲女太多,分唔到精力俾阿嫂🤣🤣?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-5-12 17:56 發表 查看引用來源

粗同硬都係女仕睇嘅點.
我同亞嫂都同啲看更或者網友都玩過3P, 所以亞嫂同我乜嘢都講, 例如話南亞粗及硬等等, 第一吓聽到亞嫂咁講, 即係嫌我話唔夠粗又唔夠硬啦!
南亞除咗粗同硬外, 另外就係成身毛, 亞嫂話同南亞全身光脱脱互相攬住時比佢哋D體毛刮下拮下掃下, 興奮到升天, 投哂降, 南亞想點玩就點玩, 屌到佢反轉.
怕亞嫂日後比南亞係屋企輪住黎屌啦!咁樣仲有得剩嘅, 所以搬囉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆