上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.4k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-13 08:32 發表 查看引用來源
我同亞嫂都同啲看更或者網友都玩過3P, 所以亞嫂同我乜嘢都講, 例如話南亞粗及硬等等, 第一吓聽到亞嫂咁講, 即係嫌我話唔夠粗又唔夠硬啦!
南亞除咗粗同硬外, 另外就係成身毛, 亞嫂話同南亞全身光脱脱互相攬住時比佢哋D ...
阿嫂食完 返唔到轉頭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-13 08:32 發表 查看引用來源
我同亞嫂都同啲看更或者網友都玩過3P, 所以亞嫂同我乜嘢都講, 例如話南亞粗及硬等等, 第一吓聽到亞嫂咁講, 即係嫌我話唔夠粗又唔夠硬啦!
南亞除咗粗同硬外, 另外就係成身毛, 亞嫂話同南亞全身光脱脱互相攬住時比佢哋D ...
咁無啦!阿嫂既然咁想同南亞仔扑嘢,cheap 兄你無論搬去邊都無用!香港邊區無南亞仔呀……

引用:
阿嫂已經回頭太難, 師兄放手俾佢玩啦, 你飽佢唔飽架喇

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2023-5-13 18:33 發表 查看引用來源

阿嫂已經回頭太難, 師兄放手俾佢玩啦, 你飽佢唔飽架喇
但都要有底線玩
單身我可以唔需要理其他人感受
但始終係2公婆

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-12 12:44 發表 查看引用來源
亞嫂話果幾個南亞碌撚都係5-6吋左右, 不過就粗小小同埋好硬, 屌到佢起哂水, 叫到九彩話知隔離鄰舍聽到都無所謂. 所以亞嫂應該......…..
一家唔一家事,作為網民有故咪聽故。
最重要個故事『引人入性』啫

引用:
玩埋一身毛咁粗獷未必個個女仕都啱, 不過夠粗大多數都啱, 正如睇波波咁, 「厚身」啲都會養眼啲.

肯定遲D排到去電梯大堂

引用:
原帖由 斷空食客 於 2023-5-16 21:05 發表 查看引用來源
肯定遲D排到去電梯大堂
我依家睇開咗啦!初初搬到新屋住就無叫外賣, 同亞嫂係出面食完飯先返, 不過見亞嫂悶悶不樂, 所以依家叫番外賣, 佢話唔比人睇唔舒服, 佢依家上下真空, 著件長T剛遮住個羅友去攞外賣, 不過都飛哂釘, D南亞一定知佢無帶bra, 所以都會借D意停係門口多一陣及交收慢D, 昅下亞嫂.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-17 09:12 發表 查看引用來源
我依家睇開咗啦!初初搬到新屋住就無叫外賣, 同亞嫂係出面食完飯先返, 不過見亞嫂悶悶不樂, 所以依家叫番外賣, 佢話唔比人睇唔舒服, 佢依家上下真空, 著件長T剛遮住個羅友去攞外賣, 不過都飛哂釘, D南亞一定知佢無帶br ...
呢啲情節只會旅遊時玩吓, 如果咁喜歡露不如孖阿嫂去吓天體村玩番轉, 想點露都得. (扑嘢另計)

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-5-17 09:12 發表 查看引用來源
我依家睇開咗啦!初初搬到新屋住就無叫外賣, 同亞嫂係出面食完飯先返, 不過見亞嫂悶悶不樂, 所以依家叫番外賣, 佢話唔比人睇唔舒服, 佢依家上下真空, 著件長T剛遮住個羅友去攞外賣, 不過都飛哂釘, D南亞一定知佢無帶br ...
阿嫂玩玩下,就再玩上床了😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆