上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.4k

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-6-8 16:13 發表 查看引用來源

無囉!咁攪法遲啲阿嫂一定趁你唔係屋企,就自己叫外賣,跟住同班南亞仔攪埋……🤣🤣
亞嫂話佢又唔係未食過南亞腸, 都算玩過哂啦!所以依家剩係比人睇下個body , 派福利比外賣佬, 大家開心下就算喎.唔會好似以前咁周圍食野.

如果送外賣見到呢啲畫面會覺得係個局嚟....速逃 ~~~  

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-9 08:27 發表 查看引用來源

亞嫂話佢又唔係未食過南亞腸, 都算玩過哂啦!所以依家剩係比人睇下個body , 派福利比外賣佬, 大家開心下就算喎.唔會好似以前咁周圍食野.
講係咁講啫!女人口是心非,尤其是阿嫂咁鍾意食粗嘢,始終有日都係會忍唔住….

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-9 08:27 發表 查看引用來源

我只能说阿娇的金句‘很天真很傻”。

心瘾难除!!!!

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-6-9 13:52 發表 查看引用來源

講係咁講啫!女人口是心非,尤其是阿嫂咁鍾意食粗嘢,始終有日都係會忍唔住….
我都係咁諗所以昨晚扮外賣佬執咗亞嫂一濟後, 趁亞嫂氣來氣喘嘅時候, 我問佢過去咁多次都未親眼見過佢比南亞佬屌, 不如揾次等我見識下南亞佬點樣屌死佢, 問佢好唔好?佢話我衰到死, 話左唔玩架啦!又撩人玩.
我話同佢講笑喳, 仲比佢同南亞卜野咩, 又想搬屋呀!亞嫂面紅紅笑淫淫話我成日滿腦子都想揾人屌佢, 正衰人, 衰到死.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-10 10:19 發表 查看引用來源

我都係咁諗所以昨晚扮外賣佬執咗亞嫂一濟後, 趁亞嫂氣來氣喘嘅時候, 我問佢過去咁多次都未親眼見過佢比南亞佬屌, 不如揾次等我見識下南亞佬點樣屌死佢, 問佢好唔好?佢話我衰到死, 話左唔玩架啦!又撩人玩.
我話同佢 ...
唔駛諗,阿嫂一定會忍唔住,再搵班南亞仔扑嘢止西痕。 Cheap 兄你都預咗搬屋得啦!(不過講真,搬去邊都無用,香港邊區無南亞人呀⋯⋯🤣🤣)

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-6-10 10:51 發表 查看引用來源

唔駛諗,阿嫂一定會忍唔住,再搵班南亞仔扑嘢止西痕。 Cheap 兄你都預咗搬屋得啦!(不過講真,搬去邊都無用,香港邊區無南亞人呀⋯⋯🤣🤣)
今日我返工,亞嫂就放假佢一定會叫外賣,所以叫咗座頭幫我留意吓D外賣仔送外賣逗留左幾耐先離開,同座頭剩係話怕D外賣仔麻煩,保障亞嫂安全啫。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-10 11:12 發表 查看引用來源
今日我返工,亞嫂就放假佢一定會叫外賣,所以叫咗座頭幫我留意吓D外賣仔送外賣逗留左幾耐先離開,同座頭剩係話怕D外賣仔麻煩,保障亞嫂安全啫。
跟住連個座頭都去你屋企搵阿嫂:「你老公叫我嚟保障你安全…….」🤣🤣

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-6-10 21:06 發表 查看引用來源

跟住連個座頭都去你屋企搵阿嫂:「你老公叫我嚟保障你安全…….」🤣🤣
座頭看更梗係叫外賣仔交比佢轉交比阿嫂啦

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-6-10 21:06 發表 查看引用來源

你哋個個都咁講, 咁我唔理亞嫂佢鐘意點玩就點玩. 我隻眼開隻眼閉, 眼不見為乾淨, 算把.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆