上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.4k

不如 再分享多D,睇到好刺激

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-11 10:06 發表 查看引用來源
你哋個個都咁講, 咁我唔理亞嫂佢鐘意點玩就點玩. 我隻眼開隻眼閉, 眼不見為乾淨, 算把.
好難㗎啦,阿嫂淫性難改!如果ching 忍得到嘅,咪叫佢唔好玩到咁過份,同埋一定要做足安全措施⋯⋯

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-11 10:06 AM 發表 查看引用來源
你哋個個都咁講, 咁我唔理亞嫂佢鐘意點玩就點玩. 我隻眼開隻眼閉, 眼不見為乾淨, 算把.
可能保安玩埋一份

引用:
原帖由 Ck122112 於 2023-6-11 12:49 發表 查看引用來源
昨晚亞嫂攞外賣時無再扮嘢遮遮掩掩身體, 大大方方比南亞任睇佢個body , 不過條南亞特別對亞嫂嘅33B 奶奶有興趣望到定一定, 要亞嫂打下南亞手臂先識應亞嫂, 比亞嫂話佢咸濕成日望住佢對奶, 南亞又講唔咸唔淡廣東話佢最意睇女人對波, 仲話亞嫂對波好靚, 氹到亞嫂不知幾開心, 之後亞嫂係度轉左轉右比南亞係唔角度睇佢對奶.

及後亞嫂仲將佢身上唯一用作保護自己容貌免被曝光嘅口罩都除埋, 真係光脱脱比南亞佬睇, 南亞仲讚亞嫂原來咁靚女又好身材!一早就唔好帶口罩啦!讚到亞嫂失哂魂, 亞嫂仲比左20蚊貼士.

事後亞嫂話唔知點解頭先好想比人睇哂佢全相包括埋個樣, 所以連口罩都除埋, 仲話頭先好似輕鬆哂無哂包袱, 以後可以係新住址連口罩都唔帶真正全裸攞外賣.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-12 12:36 發表 查看引用來源

昨晚亞嫂攞外賣時無再扮嘢遮遮掩掩身體, 大大方方比南亞任睇佢個body , 不過條南亞特別對亞嫂嘅33B 奶奶有興趣望到定一定, 要亞嫂打下南亞手臂先識應亞嫂, 比亞嫂話佢咸濕成日望住佢對奶, 南亞又講唔咸唔淡廣東話佢 ...
哈哈,遲早都俾南亞屌多幾鑊🤭🤭

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2023-6-12 16:31 發表 查看引用來源

哈哈,遲早都俾南亞屌多幾鑊🤭🤭
冇所謂啦, 同打牌一樣, 打完一舖再洗完牌又係另一舖新的  (屌完一次沖一沖身洗一洗佢又乾淨晒)

比南亞屌, 比坐頭食, 比老公插..........其實冇分別,  未又係一碌鳩.........

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-12 12:36 發表 查看引用來源

昨晚亞嫂攞外賣時無再扮嘢遮遮掩掩身體, 大大方方比南亞任睇佢個body , 不過條南亞特別對亞嫂嘅33B 奶奶有興趣望到定一定, 要亞嫂打下南亞手臂先識應亞嫂, 比亞嫂話佢咸濕成日望住佢對奶, 南亞又講唔咸唔淡廣東話佢 ...
無囉!阿嫂已經忍唔住,隨時會捉啲南亞條入房開波……🤣🤣

引用:

Cheap C Hing, 好耐無和弟婦玩嗎?

引用:

吖嫂幾時同南亞人表演比大家睇😇

引用:
原帖由 Ck122112 於 2023-6-11 12:49 發表 查看引用來源
我住二樓低層可以望到街外人, 同樣街外人亦望到屋內, 亞嫂依家成日係屋企無著衫又打開窗簾在屋內話動, 尤其是夜晚屋企開哂燈更加比人睇得一清二楚, 真係無佢咁好氣.
見過被管理員係樓下行過時發現, 個管理員仲閃埋一二边昅亞嫂, 見管理員鬼鼠咁樣昅亞嫂都幾過引架, 有陣時我仲會揸下亞嫂對奶玩下刺激下個管理員添.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆