上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.3k

家有淫妻愛露出 (二)

最近收到不少師兄pm話我點解可以比亞嫂咁玩架, 我話每次見到亞嫂光脱脱出去門口接收外賣時, 見到佢不斷比外賣佬視姦, 我都會無名興奮及刺激. 你哋唔係同路人可能會唔明.

當然一隻手係拍唔响, 都要老婆配合, 老婆話佢依家都40路, 難得老公開口叫佢玩, 而且真係引到D麻甩佬個個借D同佢吹水,仲話佢身裁及皮膚好等等,  同埋真係引到人昅佢, 即係証明佢個body 仲可以呀, 所以佢都好樂意咁玩, 有時仲借D意比南亞外賣佬抽水添, 女人玩起上嚟真係隨時意想不到.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-1 15:18 發表 查看引用來源
最近收到不少師兄pm話我點解可以比亞嫂咁玩架, 我話每次見到亞嫂光脱脱出去門口接收外賣時, 見到佢不斷比外賣佬視姦, 我都會無名興奮及刺激. 你哋唔係同路人可能會唔明.

當然一隻手係拍唔响, 都要老婆配合, 老婆話 ...
Welcome

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-1 15:18 發表 查看引用來源

當然一隻手係拍唔响, 都要老婆配合, 老婆話 ...
我又扮吓送外賣挑逗吓阿嫂先,哈哈

回覆 1# cheapcheap123 的帖子

開心就好,只要大家happy.

咸魚、青菜各有所好👍👍

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-1 18:51 發表 查看引用來源

我又扮吓送外賣挑逗吓阿嫂先,哈哈
疫情關係由年頭到依家屋苑都係禁止送外賣上門, 所以老婆無得玩露出幾個月.

最近疫情好轉加上天氣熱, 老婆就即刻著吊帶背心入面真空, 出面一件外套就去隔離屋苑玩, 扮唔識路弯低身問公園仔D亞伯边度边度點去, 引到有幾個亞伯行埋幫手, 實質係睇老婆對吊鐘及紅提.

而我就隔遠D望扮途人玩電話, 當老婆離開行遠左之後, 我经過果堆亞伯就聽到佢哋哈哈笑,話頭先條女幾撚正, 真空無帶bra, 成對波走出嚟咁制, 对波幾撚大又白, 仲指住其中一個亞伯話佢就正啦, 頭先比條女用對波撞埋手臂度, 果個亞伯仲話係呀!條女對波都幾軟熟及弹手, 應該係姣西或者係雞都未定, 下次再見到佢試下佢先.

之後我將亞伯說話同老婆講番, 佢話成堆亞伯色迷迷咁望佢对波, 不過佢鐘意, 仲話臨走突登用对波趟其中一個亞伯手臂等其他亞伯恨下, 引下佢哋.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-1 21:04 發表 查看引用來源

疫情關係由年頭到依家屋苑都係禁止送外賣上門, 所以老婆無得玩露出幾個月.

最近疫情好轉加上天氣熱, 老婆就即刻著吊帶背心入面真空, 出面一件外套就去隔離屋苑玩, 扮唔識路弯低身問公園仔D亞伯边度边度點去, 引到 ...
支持吖嫂露出引d伯父,等佢地鳩硬又冇得玩得個恨字

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-1 21:04 發表 查看引用來源

最近疫情好轉加上天氣熱, 老婆就即刻著吊帶背心入面真空, 出面一件外套就去隔離屋苑玩, 扮唔識路弯低身問公園仔D亞伯边度边度點去, 引到 ...
公園仔D亞伯,真係好鬼死熱心嘅啫,扮問路又係唔尷尬,又可以引亞伯嘅玩法,一個就係凌晨果陣去便利店買野,引d職員黎望,由其係D後生仔

引用:
原帖由 li2008 於 2022-5-1 21:28 發表 查看引用來源
公園仔D亞伯,真係好鬼死熱心嘅啫,扮問路又係唔尷尬,又可以引亞伯嘅玩法,一個就係凌晨果陣去便利店買野,引d職員黎望,由其係D後生仔
d淫底女人真是樂此不疲🤭

引用:

哈哈,下次去邊度問路話我知,等我又扮下熱心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆