上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.5k

引用:
原帖由 infantry 於 2022-5-7 10:11 發表 查看引用來源
啱呀師兄,寧願當初見到紋身佬你老婆比佢屌一鑊都好過再約岀嚟有手尾跟,最怕斷唔到尾就大件事
冇錯呀,玩要玩得安全放心,D古惑仔有咩做唔出?有咩意外就唔抵啦。

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-7 12:57 發表 查看引用來源
冇錯呀,玩要玩得安全放心,D古惑仔有咩做唔出?有咩意外就唔抵啦。
收到收到🙏

相比起 好似啲呀伯無咁危險
而且個羞恥感仲高啲

引用:
原帖由 fernando_9 於 2022-5-7 15:06 發表 查看引用來源
相比起 好似啲呀伯無咁危險
而且個羞恥感仲高啲
同意師兄所講嘅玩法😘

見呢區有D師兄嗌交,講下我以前同ex事件, 缓和下.

係多年前, ex 同我講話佢個妹果pair 想同我哋一齊返大陸玩, 但就只租一間酒店房話慳錢D, 夜晚係洒店房內就各有各囉!

當時我年青伙子無諗咁多野, 慳番一半租金喎, 又好似幾刺激咁就應承.

當晚大家外出玩完返房後, ex 果妹就話好熱沖涼先, 毫不監介同佢條仔脱個清光去沖涼. Ex個妹身材婑D不過都ok, 佢個妹條仔就好似幾大碌下.

Ex就叫我都一切入去沖涼, 大家玩下, 於是乎大家四人就一齊沖涼, 仲交換伴侶同對方搽沖涼液, 係床上除沒有屌過對方伴侶外, 其他做哂. 例如揸波啜lin摸羅, 打茄輪, 同埋ex比我屌緊時會幫佢個妹條仔打飛機等. 場面都幾淫亂.

果次亦無下一次, 因我同ex分開左.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-9 11:04 發表 查看引用來源

係多年前, ex 同我講話佢個妹果pair 想同我哋一齊返大陸玩, 但就只租一間酒店房話慳錢D, 夜晚係洒店房內就各有各囉!

當時我年青伙子無諗咁多野, 慳番一半租金喎, 又 ...
嘩,好正喎,如果要交換砌,你肯唔肯?

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-5-9 11:46 發表 查看引用來源

嘩,好正喎,如果要交換砌,你肯唔肯?
係當時, 我係唔肯. 我ex 正咁多. 理論上當日我係蝕咗小小.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-9 11:04 發表 查看引用來源

當時我年青伙子無諗咁多野, 慳番一半租金喎, 又 ...
人在外係放啲😋

引用:
原帖由 du9lee 於 2022-5-9 12:27 發表 查看引用來源

人在外係放啲😋
果次係大陸玩過之後, 我曾有一疑問點解ex咁唔怕羞嘅, 我哋只係20歲年青人, 唔通佢哋曾經玩過.
因為ex 曾經講過佢個妹條仔溝過佢, 但溝唔到, 就变左溝佢個妹.
究竟佢哋有冇之前搞過, 呢個係世紀懸案, 不過我相信佢哋曾經搞過, 唔係點會咁自然, 不過曾經開心過就算, 當作回憶.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-9 12:52 發表 查看引用來源
果次係大陸玩過之後, 我曾有一疑問點解ex咁唔怕羞嘅, 我哋只係20歲年青人, 唔通佢哋曾經玩過.
因為ex 曾經講過佢個妹條仔溝過佢, 但溝唔到, 就变左溝佢個妹.
究竟佢哋有冇之前搞過, 呢個係世紀懸案, 不過我相信佢哋 ...
果個年代上去都係浦就算唔係女友,
都大把係玩得好放😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆