上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.5k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-9 12:52 發表 查看引用來源
果次係大陸玩過之後, 我曾有一疑問點解ex咁唔怕羞嘅, 我哋只係20歲年青人, 唔通佢哋曾經玩過.
因為ex 曾經講過佢個妹條仔溝過佢, 但溝唔到, 就变左溝佢個妹.
究竟佢哋有冇之前搞過, 呢個係世紀懸案, 不過我相信佢哋 ...
咁你咪蝕底咗,ex 比條仔食過,你有冇食返 ex 個妹。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-9 18:00 發表 查看引用來源

咁你咪蝕底咗,ex 比條仔食過,你有冇食返 ex 個妹。
我估計ex九成九比條仔食過, 佢個妹無食過, 因為果次玩完無耐就散左.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-9 11:04 發表 查看引用來源
見呢區有D師兄嗌交,講下我以前同ex事件, 缓和下.

係多年前, ex 同我講話佢個妹果pair 想同我哋一齊返大陸玩, 但就只租一間酒店房話慳錢D, 夜晚係洒店房內就各有各囉!

當時我年青伙子無諗咁多野, 慳番一半租金喎, 又 ...
好玩喎。。睇都剌激😍😂

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-9 12:52 發表 查看引用來源
果次係大陸玩過之後, 我曾有一疑問點解ex咁唔怕羞嘅, 我哋只係20歲年青人, 唔通佢哋曾經玩過.
因為ex 曾經講過佢個妹條仔溝過佢, 但溝唔到, 就变左溝佢個妹.
究竟佢哋有冇之前搞過, 呢個係世紀懸案, 不過我相信佢哋 ...
應該搞過啦。。。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-5-10 11:30 發表 查看引用來源

應該搞過啦。。。
仲有連個妹都唔怕醜幫我沖涼, 又打飛機等, 佢哋應該玩過3P, 當日我係初哥嚟😅

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-10 13:15 發表 查看引用來源
仲有連個妹都唔怕醜幫我沖涼, 又打飛機等, 佢哋應該玩過3P, 當日我係初哥嚟😅
咁你有冇摸返佢個妹?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-10 13:15 發表 查看引用來源
無人幫我打過

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-10 13:19 發表 查看引用來源
無人幫我打過
你啲人妻冇咩?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-10 13:18 發表 查看引用來源
咁你有冇摸返佢個妹?
當日除咗無屌過ex個妹外, 其他做晒包括揸波,摸羅,啜lin, 打飛機.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-10 13:33 發表 查看引用來源
當日除咗無屌過ex個妹外, 其他做晒包括揸波,摸羅,啜lin, 打飛機.
咁都幾正呀!果晩兩pair同一間房做?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆