上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.2k

回覆 10# 人夫愛人妻 的帖子

頭先收到師兄pm, 佢話當日都係公園仔入面見到一切, 話亞嫂真係好撚正, 可唔可以叫亞嫂多D落嚟公園仔行下玩下益下佢哋D大叔亞伯, 唔好剩係益D外賣南亞佬. 亞嫂話應該都無問題, 不過幾時落去就睇心情, 疫情發展啦!

樓主係唔係之前出過post
專登引上黎送外賣嘅呀叔/南亞人?
期待多啲post!

會唔會多啲落同一個公園,引佢地唔止偷望 會有進一步動作?

引用:
原帖由 fernando_9 於 2022-5-2 14:14 發表 查看引用來源
期待多啲post!

係我呀!亞嫂話要去不同公園玩接觸唔同嘅人, 每次都有新鮮感先覺得刺激及緊張, 咁樣先興奮同埋有快感.

回覆 1# cheapcheap123 的帖子

嫂子夠開放夠膽量,😊😊

引用:
原帖由 pineapple006 於 2022-5-2 16:24 發表 查看引用來源
嫂子夠開放夠膽量,😊😊
亞嫂以前好內向架, 點知一经調教原來佢係淫底😅

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-2 16:49 發表 查看引用來源
亞嫂以前好內向架, 點知一经調教原來佢係淫底😅
那是你調校有方😊😊

引用:
原帖由 fernando_9 於 2022-5-2 14:14 發表 查看引用來源
期待多啲post!

亞嫂依家逢放假就去公園仔玩走光露出, 甚至比亞伯抽水都無所謂, 玩得不亦樂乎.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-2 18:37 發表 查看引用來源

亞嫂依家逢放假就去公園仔玩走光露出, 甚至比亞伯抽水都無所謂, 玩得不亦樂乎.
點比D亞伯抽水先,我女友就同D亞伯捉棋,係佢地面前露下心口,有D亞伯就係佢隔離,一路教佢捉,一路抽佢水

回覆 17# cheapcheap123 的帖子

佢地夠唔夠膽當住面調戲亞嫂?
啲呀伯實日日期待佢黎

引用:
原帖由 fernando_9 於 2022-5-2 18:56 發表 查看引用來源
佢地夠唔夠膽當住面調戲亞嫂?
啲呀伯實日日期待佢黎
亞嫂話亞伯當住面係公園入面調戲佢就無, 但其中一個亞叔扮帶路就一路抽水就有.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆