上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  332.6k

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2022-5-11 13:08 發表 查看引用來源
亞嫂會日日行公園?
星期日同亞嫂去咗其他公園玩, 亞嫂當然都係未入公園前入厕所除bra , 然後照舊吊帶背心真空行入公園扮問路, 引到D亞叔亞伯圍住幫手, 今次亞嫂就無揾人帶路, 不過都引到D亞伯事後討論話亞嫂真空, 點樣大波仲睇埋粒lin等等.
亞嫂話要去多D其他公園玩引D亞叔亞伯等佢哋九硬on 99至得.

比圖給看看吧!好吸引!!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-24 15:45 發表 查看引用來源
星期日同亞嫂去咗其他公園玩, 亞嫂當然都係未入公園前入厕所除bra , 然後照舊吊帶背心真空行入公園扮問路, 引到D亞叔亞伯圍住幫手, 今次亞嫂就無揾人帶路, 不過都引到D亞伯事後討論話亞嫂真空, 點樣大波仲睇埋粒lin ...
下次去邊道玩?等我易容扮阿伯先。PM我🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-24 15:45 發表 查看引用來源
星期日同亞嫂去咗其他公園玩, 亞嫂當然都係未入公園前入厕所除bra , 然後照舊吊帶背心真空行入公園扮問路, 引到D亞叔亞伯圍住幫手, 今次亞嫂就無揾人帶路, 不過都引到D亞伯事後討論話亞嫂真空, 點樣大波仲睇埋粒lin ...
有冇著超短迷你裙加t-back, 彎低身辦執嘢引死啲阿伯。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-25 10:56 發表 查看引用來源

有冇著超短迷你裙加t-back, 彎低身辦執嘢引死啲阿伯。
我老婆早兩日先話唔好隨便比人玩, 噙晚見到外賣南亞比較後生及靚仔, 明明有著便T出去攞外賣, 借頭借路又除哂比人睇. 女人都係口不對心, 身體最誠實

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-25 14:14 發表 查看引用來源
我老婆早兩日先話唔好隨便比人玩, 噙晚見到外賣南亞比較後生及靚仔, 明明有著便T出去攞外賣, 借頭借路又除哂比人睇. 女人都係口不對心, 身體最誠實
除晒去攞外賣?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-25 14:22 發表 查看引用來源
除晒去攞外賣?
原本上下真空剩係著件長T, 見人靓仔話入房攞錢, 跟手除左件T, 光脱脱比錢外賣仔.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-25 14:24 發表 查看引用來源
原本上下真空剩係著件長T, 見人靓仔話入房攞錢, 跟手除左件T, 光脱脱比錢外賣仔.
咁淫?有冇比人抽水?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-25 14:28 發表 查看引用來源
咁淫?有冇比人抽水?
借D意掂下波皮緊有啦!不過老婆又好樂意比人抽水喎!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-25 14:31 發表 查看引用來源
借D意掂下波皮緊有啦!不過老婆又好樂意比人抽水喎!
咁佢之後有冇濕?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆