上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.3k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-25 14:33 發表 查看引用來源
咁佢之後有冇濕?
你pm我先講

咁師兄你有沒有在家?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-25 14:24 發表 查看引用來源
原本上下真空剩係著件長T, 見人靓仔話入房攞錢, 跟手除左件T, 光脱脱比錢外賣仔.
嘩屌,咁L  AV情節,南亞仔唔係唔識食住上吓嘩?哈哈

回覆 1# cheapcheap123 的帖子

非常期待可以揸到呀嫂對大波😋

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-25 14:14 發表 查看引用來源
我老婆早兩日先話唔好隨便比人玩, 噙晚見到外賣南亞比較後生及靚仔, 明明有著便T出去攞外賣, 借頭借路又除哂比人睇. 女人都係口不對心, 身體最誠實
女人真係講乜都得二成真

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-25 14:14 發表 查看引用來源
我老婆早兩日先話唔好隨便比人玩, 噙晚見到外賣南亞比較後生及靚仔, 明明有著便T出去攞外賣, 借頭借路又除哂比人睇. 女人都係口不對心, 身體最誠實
我孖子夠話唔再益德叔
点知過幾日又見德叔上嚟
冇幾耐就聽到撞擊聲啪啪啪
留心聽仲聽到孖子叫德大力啲

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-5-30 14:43 發表 查看引用來源
我孖子夠話唔再益德叔
点知過幾日又見德叔上嚟
咁明目張膽?😬

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-5-30 14:43 發表 查看引用來源
我孖子夠話唔再益德叔
点知過幾日又見德叔上嚟
師兄係咪有故事?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-25 14:28 發表 查看引用來源
咁淫?有冇比人抽水?
前晚亞嫂借樓上冷氣機滴水, 引座頭大叔上嚟睇時,自己著條通花lace吊帶睡裙, 上面真空睇哂成对奶, 下面著條Tback , 引到大叔on 九九, 都唔記得自己上嚟係要做乜嘢.😂😂😂😂😂

隔晚看更又㩒鐘話上嚟睇睇仲有冇冷氣機滴水問題, 亞嫂估到看更想昅嘢, 於是又好似果晚著件吊帶lace睡裙, 但今次就上下真空現哂對奶, 黑森林同埋羅友, 好大方比看更任睇, 仲間中貼係看更身後請問仲有冇滴水, (自己下面滴水就真) 兼請佢食波餅.
睇怕看更日後會借頭借路上嚟昅亞嫂.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-6 08:49 發表 查看引用來源

前晚亞嫂借樓上冷氣機滴水, 引座頭大叔上嚟睇時,自己著條通花lace吊帶睡裙, 上面真空睇哂成对奶, 下面著條Tback , 引到大叔on 九九, 都唔記得自己上嚟係要做乜嘢.😂😂😂😂😂

隔晚看更又㩒鐘話上嚟睇睇仲有冇冷氣機 ...
只怕引到佢🤭血壓高~爆燈😂😂😏就麻煩!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆