上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.3k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-6 08:49 發表 查看引用來源

前晚亞嫂借樓上冷氣機滴水, 引座頭大叔上嚟睇時,自己著條通花lace吊帶睡裙, 上面真空睇哂成对奶, 下面著條Tback , 引到大叔on 九九, 都唔記得自己上嚟係要做乜嘢.😂😂😂😂😂

隔晚看更又㩒鐘話上嚟睇睇仲有冇冷氣機 ...
做保安都好多福利🤭

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-6-6 09:41 發表 查看引用來源
做保安都好多福利🤭
好似寶兄咁!😬

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-6 08:49 發表 查看引用來源

前晚亞嫂借樓上冷氣機滴水, 引座頭大叔上嚟睇時,自己著條通花lace吊帶睡裙, 上面真空睇哂成对奶, 下面著條Tback , 引到大叔on 九九, 都唔記得自己上嚟係要做乜嘢.😂😂😂😂😂

隔晚看更又㩒鐘話上嚟睇睇仲有冇冷氣機 ...
會唔會俾阿叔抽下水甚至屌埋?

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-6-6 10:10 發表 查看引用來源
會唔會俾阿叔抽下水甚至屌埋?
亞嫂話唔會咁快比佢屌, 引下佢先, 仲話有時好玩嘅唔係食個下,係引人果個過程

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-6 11:50 發表 查看引用來源
亞嫂話唔會咁快比佢屌, 引下佢先, 仲話有時好玩嘅唔係食個下,係引人果個過程
咁又係呀🤭

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-6-6 13:22 發表 查看引用來源

咁又係呀🤭
昨晚老婆又玩看更, 投訴樓上不斷拉傢俬做成噪音, 看更無耐上來睇, 但就聽唔到樓上有噪音, 老婆叫佢坐係度一 陣先, 實質係比機會看更大叔昅亞嫂body, 亞嫂當晚仍然著件粉紅色lace 吊帶睡裙, 上下真空, 成個body 現哂出嚟.

我同老婆講著返件外套啦唔好失禮人啦! 亞嫂即時話乜佢個body 唔見得人咩? 於是企係大叔前面叫看更大叔比意見, 看更話佢唔好意思至啱, 亞嫂個body 咁正, 有前有後, 真係好引人目光㗎, 亞嫂話看更真係識講嘢, 並叫看更聽晚巡樓時上嚟比糖水佢食.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-9 13:40 發表 查看引用來源
昨晚老婆又玩看更, 投訴樓上不斷拉傢俬做成噪音, 看更無耐上來睇, 但就聽唔到樓上有噪音, 老婆叫佢坐係度一 陣先, 實質係比機會看更大叔昅亞嫂body, 亞嫂當晚仍然著件粉紅色lace 吊帶睡裙, 上下真空, 成個body 現哂 ...
即是今晚再同個看更玩,到時可以即時報導現場情況嗎?

引用:
原帖由 beast74mo 於 2022-6-9 14:06 發表 查看引用來源

亞嫂玩開有條癮收唔到掣😅

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-9 18:06 發表 查看引用來源
亞嫂玩開有條癮收唔到掣😅
頂,我頂佢更先得,哈哈。

引用:
原帖由 beast74mo 於 2022-6-9 14:06 發表 查看引用來源

昨晚看更大叔上嚟食糖水, 亞嫂光脱脱係廚房攞左碗湯丸出黎, 看更大叔呆一呆, 亞嫂話佢係天體一族仲叫看更不要介意, 看更食完湯丸話好好味並話亞嫂唔止樣靚身材正, 仲識煮食,話我好幸福取到亞嫂.

我同看更講亞嫂好好客㗎,第日多D上嚟飲糖水試下亞嫂手勢.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆