上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.3k

就咁簡單?如果阿嫂單獨一個在家會點呢? 😏
引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-10 09:47 發表 查看引用來源

昨晚看更大叔上嚟食糖水, 亞嫂光脱脱係廚房攞左碗湯丸出黎, 看更大叔呆一呆, 亞嫂話佢係天體一族仲叫看更不要介意, 看更食完湯丸話好好味, 亞嫂唔止樣靚身材正, 仲識煮食,並話我好幸福聚到亞嫂.

我同看更講亞嫂好 ...

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-10 09:47 發表 查看引用來源

昨晚看更大叔上嚟食糖水, 亞嫂光脱脱係廚房攞左碗湯丸出黎, 看更大叔呆一呆, 亞嫂話佢係天體一族仲叫看更不要介意, 看更食完湯丸話好好味, 亞嫂唔止樣靚身材正, 仲識煮食,並話我好幸福聚到亞嫂.

嘩😍阿嫂有無同師兄分享事後感先?

引用:

睇嚟阿嫂好快食埋看更阿叔,哈哈

引用:
原帖由 du9lee 於 2022-6-10 13:36 發表 查看引用來源

嘩😍阿嫂有無同師兄分享事後感先?
亞嫂話看更大叔一路食湯丸一路昅佢對奶,又吼佢轉身時望佢個羅 感覺好興奮.😀

回覆 64# cheapcheap123 的帖子

精彩呀師兄,師兄會唔會分享阿嫂啲美艷性感嘅睡衣相呀

回覆 65# cheapcheap123 的帖子

頂~上哂火,好想屌呀嫂

Let me see

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-10 13:47 發表 查看引用來源
亞嫂話看更大叔一路食湯丸一路昅佢對奶,又吼佢轉身時望佢個羅 感覺好興奮.😀
如果係咁,我哋成班網友應該搵日上Ching 屋企開party 啦!😘😘

引用:
原帖由 funnyworld 於 2022-6-11 00:27 發表 查看引用來源
頂~上哂火,好想屌呀嫂
噙晚亞嫂要我扮看更屌佢, 仲話佢心口仲有兩粒湯左乜唔食呀?呢條淫婦要重重教訓佢至得, 於是大大力屌佢之餘仲食埋果兩粒湯丸.
事後亞嫂話明明個看更以前都係座頭睇門口, 打下招呼咁, 依家幻想比佢入屋食心口兩粒湯丸及屌埋, 真係覺得好羞恥及尷尬, 但佢又好hi, 所以下面濕哂, 話揾日再叫大叔上嚟飲糖水.

好的,快樂上天了,帽得頂啫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆