上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.3k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-11 06:48 發表 查看引用來源
噙晚亞嫂要我扮看更屌佢, 仲話佢心口仲有兩粒湯左乜唔食呀?呢條淫婦要重重教訓佢至得, 於是大大力屌佢之餘仲食埋果兩粒湯丸.
事後亞嫂話明明個看更以前都係座頭睇門口, 打下招呼咁, 依家幻想比佢入屋食心口兩粒湯丸及 ...
勁呀師兄,調教到嫂夫人咁L淫,等睇嫂夫人食看更,不過嫂夫人咁索,怕唔怕看更一除褲就走火呀🤣🤣

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-11 06:48 發表 查看引用來源
噙晚亞嫂要我扮看更屌佢, 仲話佢心口仲有兩粒湯左乜唔食呀?呢條淫婦要重重教訓佢至得, 於是大大力屌佢之餘仲食埋果兩粒湯丸.
事後亞嫂話明明個看更以前都係座頭睇門口, 打下招呼咁, 依家幻想比佢入屋食心口兩粒湯丸及 ...
師兄,不如你叫嫂夫人同看更講話你去咗飲酒唔係屋企,等嫂夫人叫看更上嚟食糖水嘅時候匿埋,然後睇吓看更點俾嫂夫人引誘啦,師兄喺度,始終看更唔敢咁大膽玩嫂夫人

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2022-6-11 11:57 發表 查看引用來源

勁呀師兄,調教到嫂夫人咁L淫,等睇嫂夫人食看更,不過嫂夫人咁索,怕唔怕看更一除褲就走火呀🤣🤣
亞嫂話就算看更大叔今晚上嚟都唔會咁快比大叔屌, 引下佢先, 仲話有時好玩嘅唔係食個下,係引人果個過程

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-11 15:32 發表 查看引用來源
亞嫂話就算看更大叔今晚上嚟都唔會咁快比大叔屌, 引下佢先, 仲話有時好玩嘅唔係食個下,係引人果個過程
我都想佢引下我呀,哈哈

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2022-6-11 11:57 發表 查看引用來源

昨午亞嫂短訊叫大叔返工前早D上嚟飲糖水, 叫大叔早D上嚟可以慢慢食坐耐D.

黃昏左右看更上左黎, 亞嫂照舊全裸攞湯丸比大叔食, 大叔坐係櫈度一路食除咗話湯丸好味外, 仲讚亞嫂身材真係好正, 亞嫂話佢口花花, 上嚟昅個body 多啲, 大叔話亞嫂你有波有羅好難忍到唔昅喎.

亞嫂企埋大叔前面, 用手托住自己對波同大叔講佢都唔係好大波遮, 大叔話呢啲波唔細架啦,而且又咁挺, 真係誘使人, 亞嫂又拎轉身成個羅友向住大叔話佢羅友好似大左D, 大叔話羅友有肉地先正後推一流.亞嫂話亞叔咸濕到死諗埋D衰嘢等等說話, 實質係想比大叔光明正大欣賞佢個body ,滿足亞嫂喜愛露出比人睇嘅行為.

當亞叔食完碗內湯丸後, 亞嫂企埋大叔身边對奶向住大叔嗲聲嗲氣話, 呢度仲有兩粒湯丸你未食喎?

(待續......)

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-12 06:58 發表 查看引用來源

昨午亞嫂短訊叫大叔返工前早D上嚟飲糖水, 叫大叔早D上嚟可以慢慢食坐耐D.

黃昏左右看更上左黎, 亞嫂照舊全裸攞湯丸比大叔食, 大叔坐係櫈度一路食除咗話湯丸好味外, 仲讚亞嫂身材真係好正, 亞嫂話佢口花花, 上嚟昅 ...
食完兩粒湯丸,繼續引到佢冇得屌住,淨係俾佢摸下啜下? 🤭🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-11 15:32 發表 查看引用來源
好易引到大叔犯罪播,咁玩法好易出事😱

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-6-12 09:35 發表 查看引用來源
食完兩粒湯丸,繼續引到佢冇得屌住,淨係俾佢摸下啜下? 🤭🤭
淨摸淨啜点忍呀😱

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-12 06:58 發表 查看引用來源

黃昏左右看更上左黎, 亞嫂照舊全裸攞湯丸比大叔食, 大叔坐係櫈度一路食除咗話湯丸好味外, 仲讚亞嫂身材真係好正, 亞嫂話佢口花花, 上嚟昅 ...
看更阿叔咁正經㗎,更係一路食湯圓然後再啜嫂夫人兩粒大湯圓啦😆😆

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-6-12 09:45 發表 查看引用來源
好易引到大叔犯罪播,咁玩法好易出事😱
阿嫂應該預左最後結果,不過先要滿足左自己心靈🤭引爆阿叔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆