上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.3k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-12 06:58 發表 查看引用來源

昨午亞嫂短訊叫大叔返工前早D上嚟飲糖水, 叫大叔早D上嚟可以慢慢食坐耐D.

黃昏左右看更上左黎, 亞嫂照舊全裸攞湯丸比大叔食, 大叔坐係櫈度一路食除咗話湯丸好味外, 仲讚亞嫂身材真係好正, 亞嫂話佢口花花, 上嚟昅 ...
當亞叔食完碗內湯丸後, 亞嫂企埋大叔身边對奶向住大叔嗲聲嗲氣話, 呢度仲有兩粒湯丸你未食喎?

阿叔:甜唔甜架?

阿嫂:每個人唔味都唔同,好難講喎。唔試我收野喇~

阿叔:咁又唔好!阿嫂盛意拳拳,糖尿都試!

Cheap兄:得唔得呀?會唔會太甜?

情不自禁🤣投入左

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-6-12 09:46 發表 查看引用來源
淨摸淨啜点忍呀😱
(續....)

大叔呆一呆, 我話亞嫂好好客架, 唔好客氣.跟住亞嫂就㩒大叔個頭去佢對奶度,大叔即刻食亞嫂兩粒湯丸, 食得都唔之幾滋味, 個口啜緊亞嫂粒lin同時另一隻手揸波, 最後果一隻手就掃亞嫂隻鮑魚仔,大脾及羅友,亞嫂自己都好hi,不斷係度話老公我對話架啦個個男人都咸濕, 有女點會唔玩, 大叔你啜得好正, 摸得好舒服呀!好刺激呀!好興奮呀!

我睇到相當興奮, 自己都頂唔順, 即時除咗條褲, 從後屌亞嫂, 屌到啪啪聲, 前面大叔就玩緊亞嫂對奶, 亞嫂就伸手除咗大叔條褲, 攞大叔條撚黎玩係咁chok.

屌左一陣, 我將亞嫂放係梳化上, 男上女下抬高亞嫂隻腳來屌, 亞嫂就继續揸住大叔條撚係咁chok , 此時大叔亦話估唔到師兄你咁大方, 可以咁樣玩, 我話大家開心咪得囉, 最後大叔仲射到亞嫂對波都係精, 而我亦內射亞嫂. 大家都抖大氣及相當滿足.

臨走時,大叔話亞嫂再煲糖水可隨時call 佢上來飲.

要益埋保安大叔,要他多行一次才有得x, 支持支持.
3P會好玩點。

引用:
原帖由 peter009 於 2022-6-12 20:04 發表 查看引用來源
3P會好玩點。
噙晚同老婆食埋飯返屋企, 座頭大叔笑淫淫同我地打招呼, 亞嫂見無其他人,即時笑笑口話亞叔左乜眼都唔眨望實佢對波, 果晚玩唔夠咩! 正一咸濕佬, 又想玩呀?想玩都得不過唔好四圍唱, 唔係以後無得玩架, 跟手仲摸下大叔條撚先走.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-13 07:39 發表 查看引用來源

噙晚同老婆食埋飯返屋企, 座頭大叔笑淫淫同我地打招呼, 亞嫂見無其他人,即時笑笑口話亞叔左乜眼都唔眨望實佢對波, 果晚玩唔夠咩! 正一咸濕佬, 又想玩呀?想玩都得不過唔好四圍唱, 唔係以後無得玩架, 跟手仲摸下大叔條 ...
哈哈,引死大叔

引用:
原帖由 peter009 於 2022-6-12 20:04 發表 查看引用來源
3P會好玩點。
今朝亞嫂返工經過座頭時, 佢話果個比較後生早更看更見到亞嫂時係度陰陰笑, 亞嫂話可能大叔爆响口, 但亞嫂話一D都無嬲, 反而係果刻比人知道佢係淫閪仲有D快感.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-13 16:52 發表 查看引用來源
今朝亞嫂返工經過座頭時, 佢話果個比較後生早更看更見到亞嫂時係度陰陰笑, 亞嫂話可能大叔爆响口, 但亞嫂話一D都無嬲, 反而係果刻比人知道佢係淫閪仲有D快感. ...
唪!咁嫂夫人有新目標喇,引埋個後生啲嘅一齊食嫂夫人兩粒大湯圓🤣🤣🤣

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-13 07:39 發表 查看引用來源

噙晚同老婆食埋飯返屋企, 座頭大叔笑淫淫同我地打招呼, 亞嫂見無其他人,即時笑笑口話亞叔左乜眼都唔眨望實佢對波, 果晚玩唔夠咩! 正一咸濕佬, 又想玩呀?想玩都得不過唔好四圍唱, 唔係以後無得玩架, 跟手仲摸下大叔條 ...
嫂夫人咁樣提看更大叔,想人唔唱佢都難啦🤣🤣嫂夫真識玩👍🏻👍🏻😌😌

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2022-6-13 18:55 發表 查看引用來源

嫂夫人咁樣提看更大叔,想人唔唱佢都難啦🤣🤣嫂夫真識玩👍🏻👍🏻😌😌
昨晚剩係得我同亞嫂卜嘢時, 我同佢都有D悶好似爭D野, 亞嫂無喱神氣咁, 大家草草完事, 與早兩晚同大叔一齊玩時嗲聲嗲氣, 淫邪眼神及動作成個姣閪咁爭好遠.

跟住我話揾日叫看更大叔做埋下半場, 亞嫂即刻話好呀! 好呀!精神番哂, 仲話佢聽日買定D袋返嚟. 我話你唔驚同大叔做咗, 佢會四圍唱, 亞嫂話番我轉頭, 話你唔驚佢驚乜.😅😅😅😅😅

師兄俩公婆真是玩家,玩得刺激!👍👍👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆