上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.3k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-14 10:57 發表 查看引用來源

昨晚剩係得我同亞嫂卜嘢時, 我同佢都有D悶好似爭D野, 亞嫂無喱神氣咁, 大家草草完事, 與早兩晚同大叔一齊玩時嗲聲嗲氣, 淫邪眼神及動作成個姣閪咁爭好遠.

跟住我話揾日叫看更大叔做埋下半場, 亞嫂即刻話好呀! 好呀 ...
看更阿叔可能短小快熗,有冇驗過貨先?

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-6-14 12:37 發表 查看引用來源
看更阿叔可能短小快熗,有冇驗過貨先?
又唔係做人世, 唔使驗貨啦!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-14 12:41 發表 查看引用來源
又唔係做人世, 唔使驗貨啦!
也是....唔啱下次唔俾佢屌😅😅

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-6-14 12:48 發表 查看引用來源
也是....唔啱下次唔俾佢屌😅😅
搵過第個囉!😬

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-14 10:57 發表 查看引用來源

昨晚剩係得我同亞嫂卜嘢時, 我同佢都有D悶好似爭D野, 亞嫂無喱神氣咁, 大家草草完事, 與早兩晚同大叔一齊玩時嗲聲嗲氣, 淫邪眼神及動作成個姣閪咁爭好遠.

跟住我話揾日叫看更大叔做埋下半場, 亞嫂即刻話好呀! 好呀 ...
阿嫂終於行到依步😂

引用:

有呢d咁淫蕩妻子,ching真幸福👍

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-6-14 15:10 發表 查看引用來源
而家倫嫂都係啦!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-6-14 15:10 發表 查看引用來源
我本來都唔相信有女人咁淫蕩,但我發現左孖子都係咁淫蕩就相信左,加上我近來試探緊舊同事個老母,佢都應該係幾淫果隻😅

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-14 15:11 發表 查看引用來源
而家倫嫂都係啦!😉
女人淫蕩先得人愛🥰

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-6-14 15:27 發表 查看引用來源
我本來都唔相信有女人咁淫蕩,但我發現左孖子都係咁淫蕩就相信左,加上我近來試探緊舊同事個老母,佢都應該係幾淫果隻😅
有冇機會食到?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆