上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.2k

回覆 20# cheapcheap123 的帖子

老左都咁有色膽
期待亞嫂再同唔同呀伯玩多啲!等包膠
咁除左落公園玩,有無試過有陌生人上黎個啲引下佢地?整冷氣/電器個啲

引用:
原帖由 fernando_9 於 2022-5-2 19:25 發表 查看引用來源
老左都咁有色膽
期待亞嫂再同唔同呀伯玩多啲!等包膠
咁除左落公園玩,有無試過有陌生人上黎個啲引下佢地?整冷氣/電器個啲
我哋兩公婆亦去過其它公園玩, 其中一個公園我先行入去坐係兩三個亞叔旁邊不遠處, 然後叫老婆入黎, 老婆入黎公園已經引起D亞伯目光, 無他嘅佢著吊帶背心出面一件外套仲真空處理, 對奶浪下浪下咁引死人咩, 跟住又弯低身向D亞伯扮問路, 亞嫂扮唔識唔明點去, 其中一位亞叔50幾歲左右就話帶亞嫂行, 亞嫂話佢好好人咁幫佢, 跟住仲翹住亞叔隻手行, 成隻奶係咁頂住亞叔手臂, 亞叔就爽死啦!

我就無離開留係度聽吓D亞伯講乜, 佢哋話亞光就醒啦話幫人帶路(即係大叔), 比條女用對波頂住行, 條女都幾大波仲要無帶來bra, 著條衭又薄現埋條Tback 出嚟, 佢個羅友都算幾有肉及大, 玩狗仔應該幾爽, 條女應該係姣底淫西嚟等等说話......

隔左成半個鐘有多先見到光叔笑淫淫番嚟, 一番黎就話條女好撚正, 對波又大又彈手, 仲要係人妻住家菜, 條女一路行一路埋怨自己老公唔同佢行街, 夜晚又唔掂佢, 都唔知係咪有阿二, 定係自己無哂吸引力等等.....

光叔話我仲唔即時醒水知佢寂寞難耐, 拿拿臨帶佢去靜D角落頭地方慰寂佢咩, 佢對波又白又滑, 個羅友又大有肉, 正想叫條女幫佢打飛機時, 附近又多左好多人行過, 條女話人多, 下次先幫佢出火, 最後抄咗佢牌先比佢走, 下次約出嚟應該有得吊埋, 你哋放心啦!事成之後一定預埋你哋玩多P.

之後我離開公園會合老婆, 同老婆講話D亞伯個個都話佢係淫西, 大波又大羅, 老婆話咁即係佢成功引到佢哋, 証明佢仲有吸引力, 跟住佢話頭先確係比光叔揸波摸羅, 及抄埋牌添, 光叔仲話弟日約出嚟玩, 我求其應承佢等佢自 hi 囉!

亞嫂話依家咁玩咪仲好啦! D亞伯亞叔又唔知佢住边度, 佢又可以揀吓公園仔入面边個亞叔亞伯順眼嘅, 咪帶佢走囉比佢哋抽下水摷下囉!大家開心下. 最多下次叫我係遠處後面跟住, 然後做咸濕佬偷裝佢點比人抽水囉!

回覆 22# cheapcheap123 的帖子

完全係我啲幻想!!
肯定啲呀叔會成日搵亞嫂想食佢
下次驚唔驚失守?

引用:
原帖由 fernando_9 於 2022-5-2 21:37 發表 查看引用來源
完全係我啲幻想!!
下次驚唔驚失守?
亞嫂話現時唔會重覆去同一公園玩, 佢話咁樣佢先覺得有快感同埋刺激D. 佢話自己都係貪新鮮, 可以同不同人玩, 咁樣佢興奮好多.

回覆 22# cheapcheap123 的帖子

有冇影亞嫂大波等我地欣賞。比的能量我地老野。

引用:
原帖由 奇人奇技 於 2022-5-2 22:14 發表 查看引用來源
有冇影亞嫂大波等我地欣賞。比的能量我地老野。
你係公園仔其中一個老野?

引用:
原帖由 fernando_9 於 2022-5-2 21:37 發表 查看引用來源
完全係我啲幻想!!
下次驚唔驚失守?
今朝果個光叔已經不斷whapps亞嫂, 話公園仔D亞伯話佢好靚女想收佢做契女, 又話佢住緊嘅村屋嘅唐狗啱啱生咗幾隻唐狗仔好得意㗎, 叫亞嫂去佢屋企玩. 亞嫂沒有應承佢, 亞嫂話比班亞叔昅下摸下摷下就無所謂, 開波就唔係咁好驚佢哋馬上風.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-2 14:27 發表 查看引用來源

係我呀!亞嫂話要去不同公園玩接觸唔同嘅人, 每次都有新鮮感先覺得刺激及緊張, 咁樣先興奮同埋有快感.
樓主有冇叫吖嫂引d保安叔叔?

引用:
原帖由 卜P笠 於 2022-5-3 09:11 發表 查看引用來源
樓主有冇叫吖嫂引d保安叔叔?
樓下D保安咁熟更係無啦!想比人唱通街咩!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-3 09:13 發表 查看引用來源
樓下D保安咁熟更係無啦!想比人唱通街咩!
明白,公園d吖叔年紀已好大?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆