上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.9k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-19 07:19 發表 查看引用來源

大叔屌咗一陣射左, 叫我接力,  佢去沖涼先, 我跟住叫老婆 帶個眼罩, 等佢唔知边個屌佢, 然後我將老婆返轉身, 係後面狗仔屌老婆, 然後同大叔實行B計劃(老婆不知情), 大叔打左個電話後就細細聲開門, 見到早更後生看更 ...
下次叫埋我,我都好後生好想屌吖嫂🙇

犀利呀,呀嫂就爽晒啦,兩個看更中岀定有帶套呀?

引用:
原帖由 infantry 於 2022-6-19 09:38 發表 查看引用來源
犀利呀,呀嫂就爽晒啦,兩個看更中岀定有帶套呀?
多P就很難帶套啦!中出大家happy!

阿嫂應該拼命了!

阿嫂肯收錢做,一定財源滾滾來

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-18 22:12 發表 查看引用來源
今日同看更玩左4P, 亞嫂回味中😍😍😍
哈哈,飽晒啦佢🤭

引用:
原帖由 斷空食客 於 2022-6-19 15:08 發表 查看引用來源
阿嫂肯收錢做,一定財源滾滾來
唔同嘅,收錢就做生意,依家咁樣,阿嫂係享受性愛嘅歡樂。

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-6-19 07:37 發表 查看引用來源
下次叫埋我,我都好後生好想屌吖嫂🙇
你要去佢度做看更先 🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-19 07:19 發表 查看引用來源

大叔屌咗一陣射左, 叫我接力,  佢去沖涼先, 我跟住叫老婆 帶個眼罩, 等佢唔知边個屌佢, 然後我將老婆返轉身, 係後面狗仔屌老婆, 然後同大叔實行B計劃(老婆不知情), 大叔打左個電話後就細細聲開門, 見到早更後生看更 ...
最緊要你同阿嫂開心,同大家互相尊重。

引用:

去時鐘玩咁耐, 真係未遇過男管房🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-18 22:12 發表 查看引用來源
今日同看更玩左4P, 亞嫂回味中😍😍😍
估計倆個看更會成日借D2上嚟食快餐,哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆