上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  334.0k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-1 21:04 發表 查看引用來源

疫情關係由年頭到依家屋苑都係禁止送外賣上門, 所以老婆無得玩露出幾個月.

最近疫情好轉加上天氣熱, 老婆就即刻著吊帶背心入面真空, 出面一件外套就去隔離屋苑玩, 扮唔識路弯低身問公園仔D亞伯边度边度點去, 引到 ...
send 圖益下大家。如果不可以,pm都可以。

回覆 294# cheapcheap123 的帖子

太正了 做看更 甘就食淫西 屌

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-19 07:19 發表 查看引用來源

大叔屌咗一陣射左, 叫我接力,  佢去沖涼先, 我跟住叫老婆 帶個眼罩, 等佢唔知边個屌佢, 然後我將老婆返轉身, 係後面狗仔屌老婆, 然後同大叔實行B計劃(老婆不知情), 大叔打左個電話後就細細聲開門, 見到早更後生看更 ...
欣賞Cheap兄依個驚喜,相信阿嫂都係咁諗

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2022-6-19 15:51 發表 查看引用來源

去時鐘玩咁耐, 真係未遇過男管房🤭🤭🤭🤭
女管房也可以邀請參賽

c嫂係正,諗起都硬,我都想我女人係咁

引用:
原帖由 kcvan 於 2022-6-20 14:03 發表 查看引用來源
c嫂係正,諗起都硬,我都想我女人係咁
有冇諗過搵人調教?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-1 15:18 發表 查看引用來源
最近收到不少師兄pm話我點解可以比亞嫂咁玩架, 我話每次見到亞嫂光脱脱出去門口接收外賣時, 見到佢不斷比外賣佬視姦, 我都會無名興奮及刺激. 你哋唔係同路人可能會唔明.

當然一隻手係拍唔响, 都要老婆配合, 老婆話 ...
終於拎返個ac
ching 你老婆都幾玩得喎
等我爬晒文再唻留言先

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-6-19 07:19 發表 查看引用來源

大叔屌咗一陣射左, 叫我接力,  佢去沖涼先, 我跟住叫老婆 帶個眼罩, 等佢唔知边個屌佢, 然後我將老婆返轉身, 係後面狗仔屌老婆, 然後同大叔實行B計劃(老婆不知情), 大叔打左個電話後就細細聲開門, 見到早更後生看更 ...
今個星期有咩玩?

回覆 318# 人夫愛人妻 的帖子

等緊師兄update.請快快工作。

繼續寫 ……………C兄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆