上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  334.1k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-16 11:52 發表 查看引用來源
弟婦話樓下早及夜座頭成日咸咸濕濕望住佢對波, 仲有初初知道佢住边個單位後就知佢係住戶嘅弟婦添, 可話佢哋係討論區嘅讀者, 咁咪知道哂囉!
弟婦即刻話咁咪比人知道佢D野, 真係醜死怪! ...
平時好少留言,我覺得係讀者又好玩家都好
玩完聽完睇完知道係邊個都好,大家互相尊重
可能我咁講係多事,但攪到大家無癮咪大家都無得玩咋嘛

利申:讀者

引用:
原帖由 du9lee 於 2022-7-16 12:56 發表 查看引用來源

平時好少留言,我覺得係讀者又好玩家都好
玩完聽完睇完知道係邊個都好,大家互相尊重
可能我咁講係多事,但攪到大家無癮咪大家都無得玩咋嘛

利申:讀者 ...
多謝師兄留言, 弟婦叫我同座頭講唔好唱佢, 但佢一路講話醜死怪, 一路陰陰笑咁, 我諗弟婦都唔係好介意比人知佢D野.😆

師兄, 可以認識你嗎,(真正目的係想認識阿嬩) 太吸引了

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-16 13:25 發表 查看引用來源

多謝師兄留言, 弟婦叫我同座頭講唔好唱佢, 但佢一路講話醜死怪, 一路陰陰笑咁, 我諗弟婦都唔係好介意比人知佢D野.😆
師兄,阿嫂都好似冇同你弟弟玩過,而你又幾耐冇屌過弟婦?

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-7-16 16:29 發表 查看引用來源
師兄,阿嫂都好似冇同你弟弟玩過,而你又幾耐冇屌過弟婦?
舊年開始已經同細佬交換玩過, 無屌弟婦都有半年左右.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-16 16:45 發表 查看引用來源
舊年開始已經同細佬交換玩過, 無屌弟婦都有半年左右.
咁呢幾日可以盡情屌啦🤭

回覆 335# cheapcheap123 的帖子

唔撚係呀...親兄弟 真更換妻?
真係會發生GA? 癲!

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-7-16 17:50 發表 查看引用來源
唔撚係呀...親兄弟 真更換妻?
真係會發生GA? 癲!
你冇追開cheap 兄D帖哩? 🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-16 13:25 發表 查看引用來源

看更大叔真係醒, 係座頭知道南亞送外賣上嚟就跟住南亞上嚟, 就咁弟婦個body 比埋大叔睇光,  搞到弟婦有D尷尬面紅紅都幾過引.😂😂😂

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-7-16 22:01 發表 查看引用來源

看更大叔真係醒, 係座頭知道南亞送外賣上嚟就跟住南亞上嚟, 就咁弟婦個body 比埋大叔睇光,  搞到弟婦有D尷尬面紅紅都幾過引.😂😂😂
阿叔以為又有嘢吃,🤭🤭
弟婦都high架嘛,跟住執佢一劑先開餐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆