上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.2k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-3 09:13 發表 查看引用來源
樓下D保安咁熟更係無啦!想比人唱通街咩!
我見到我樓下d保安都同好多師奶混熟,見過有隔離屋師奶著住吊帶同保安叔吹水,保安叔一路目昅住師奶胸前

[quote]原帖由 卜P笠 於 2022-5-3 09:16 發表 查看引用來源
明白,公園d吖叔年紀已好大?
[/quot
同亞嫂去過幾個公園仔玩, 大部份都係上年紀嘅亞伯, 不過都有D30幾歲有紋身嘅後生仔係度, 亞嫂試過比果D後生仔一路話帶路一路行一路抽水, 比人揸下波摸下羅咁.

亞嫂話比佢抽水時真係好驚但又興奮喎! 不過又係佢自己衰嘅成個波頂埋人哋手臂度, 唔抽水都唔係男人啦!

引用:
原帖由 卜P笠 於 2022-5-3 09:20 發表 查看引用來源
我見到我樓下d保安都同好多師奶混熟,見過有隔離屋師奶著住吊帶同保安叔吹水,保安叔一路目昅住師奶胸前
這個情況很普遍,要是他們看到性感的女性,一定盯著的

引用:
原帖由 pineapple006 於 2022-5-3 09:31 發表 查看引用來源
這個情況很普遍,要是他們看到性感的女性,一定盯著的
樓下D保安唔知我係咁大方, 可以比亞嫂咁淫蕩及開放, 知道嘅話隨時日日上嚟㩒鐘, 話你屋企冷氣滴水又或者發出聲响嘈住樓下單位. 實質如何大家明啦!

引用:
原帖由 fernando_9 於 2022-5-2 19:25 發表 查看引用來源
老左都咁有色膽
期待亞嫂再同唔同呀伯玩多啲!等包膠
咁除左落公園玩,有無試過有陌生人上黎個啲引下佢地?整冷氣/電器個啲
亞嫂每次都係真空扮走光露出對奶去公園引D亞叔亞伯, 不過佢出門口係有帶bra嘅, 只係去到目標公園時, 就會去附近厕所除咗個bra.

然後入公園玩走光露奶, 玩完就會帶返個bra, 不過佢有時慶起就會唔帶bra, 直接去第二個公園玩, 佢話依家咁樣玩仲刺激過唔著衫出去攞外賣.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-3 11:15 發表 查看引用來源

亞嫂每次都係真空扮走光露出對奶去公園引D亞叔亞伯, 不過佢出門口係有帶bra嘅, 只係去到目標公園時, 就會去附近厕所除咗個bra.

然後入公園玩走光露奶, 玩完就會帶返個bra, 不過佢有時慶起就會唔帶bra, 直接去第二 ...
两公婆玩得開心就得👍

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-2 20:53 發表 查看引用來源

我哋兩公婆亦去過其它公園玩, 其中一個公園我先行入去坐係兩三個亞叔旁邊不遠處, 然後叫老婆入黎, 老婆入黎公園已經引起D亞伯目光, 無他嘅佢著吊帶背心出面一件外套仲真空處理, 對奶浪下浪下咁引死人咩, 跟住又弯低 ...
哈哈,睇落阿嫂玩得好開心,阿伯仲開心,如果我係阿伯,實邀請阿嫂去D後樓梯玩陣啦

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-3 09:31 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 卜P笠 於 2022-5-3 09:16 發表 查看引用來源
明白,公園d吖叔年紀已好大?
[/quot
同亞嫂去過幾個公園仔玩, 大部份都係上年紀嘅亞伯, 不過都有D30幾歲有紋身嘅後生 ...
佢有冇濕呀?🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-3 09:40 發表 查看引用來源

樓下D保安唔知我係咁大方, 可以比亞嫂咁淫蕩及開放, 知道嘅話隨時日日上嚟㩒鐘, 話你屋企冷氣滴水又或者發出聲响嘈住樓下單位. 實質如何大家明啦! ...
我去做你個單位食蕉,日日俾阿嫂食蕉🤭🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-5-3 11:15 發表 查看引用來源

然後入公園玩走光露奶, 玩完就會帶返個bra, 不過佢有時慶起就會唔帶bra, 直接去第二 ...
有冇試過啱心水嘅搞埋?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆