上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.5k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-9 15:20 發表 查看引用來源
比人睇下又唔會蝕左嘅, 亞嫂及弟婦都係咁樣而增加自信心架.
所以越玩越顛?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 15:34 發表 查看引用來源
所以越玩越顛?😬
係愈玩愈開心

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-9 15:36 發表 查看引用來源
係愈玩愈開心
咁咪好囉!😬

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-9 15:36 發表 查看引用來源
係愈玩愈開心
好多嘢都係要有人陪,先至玩得開心。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-8 16:12 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 licklickson 於 2022-9-8 15:27 發表 查看引用來源
第一次梗係怕醜啦!玩開覺得刺激,夠high就會越玩越激!😬 [/quote
係呀!真係愈玩愈激.

不過由疫情關係, 亞嫂及弟 ...
弟婦話佢同亞嫂身形都唔同, 佢比較高大D,同埋大波D, 一睇就知唔同人啦!但外賣佬扮睇錯佢係亞嫂, 擺明想撩水吹及昅下佢個body, 弟婦便配合外賣佬繼續話自己係亞嫂, 要好辛苦成日做gym先有呢一副body 架, 外賣佬就一路睇一路話唔怪之得亞嫂個body 咁正啦!

其實兩都係度扮野, 一個想睇, 一個想比人睇.
等於海灘咁, D女件泳衣愈來愈薄及小布, 就知依家D女好開放架, 只要有小小籍口, 真係你想點玩都可以.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-9 16:30 發表 查看引用來源

弟婦話佢同亞嫂身形都唔同, 佢比較高大D,同埋大波D, 一睇就知唔同人啦!但外賣佬扮睇錯佢係亞嫂, 擺明想撩水吹及昅下佢個body, 弟婦便配合外賣佬繼續話自己係亞嫂, 要好辛苦成日做gym先有呢一副body 架, 外賣佬就一路 ...
女人試過覺得high,就會繼續玩,之後就會越玩越激!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 16:35 發表 查看引用來源
女人試過覺得high,就會繼續玩,之後就會越玩越激!😬
其實女人個膽重大過男人。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-9 17:08 發表 查看引用來源

其實女人個膽重大過男人。
唔出奇呀,好多女人玩得仲勁過男人!😬

想睇翻座頭後績

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-9 17:09 發表 查看引用來源
唔出奇呀,好多女人玩得仲勁過男人!😬
好耐無同自己老婆搞, 昨晚同佢做發覺佢功夫進步左, 無論口技及騎功都有大幅進步.😁😁😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆