上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.5k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-11 13:59 發表 查看引用來源
好耐無同自己老婆搞, 昨晚同佢做發覺佢功夫進步左, 無論口技及騎功都有大幅進步.😁😁😁
因為同其他人做得多?

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-11 13:59 發表 查看引用來源
好耐無同自己老婆搞, 昨晚同佢做發覺佢功夫進步左, 無論口技及騎功都有大幅進步.😁😁😁
功夫不負有心人,跑得多自然成熟了😂,但身體有沒有変化?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-11 14:48 發表 查看引用來源
因為同其他人做得多?
亞嫂話通關後要返大陸試下技C手勢.

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-28 13:11 發表 查看引用來源
亞嫂話通關後要返大陸試下技C手勢.
香港都有,我願意先報名。😁

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-11 14:48 發表 查看引用來源
因為同其他人做得多?
話說早前, 呢度曾經有師兄話想做觀眾睇我同亞嫂玩,亞嫂應承左, 果日我地三個人去左時鐘玩, 佢睇住我同亞嫂玩, 期間更係有摸摸揸揸亞嫂啦!亞嫂都好識做, 見佢扯到咁行,幫佢打出嚟.之後攬住網友係床上.

我就行開左浴室沖涼, 之後亞嫂個頭向下幫網友含撚, 諗住含硬後比佢屌, 點知含緊期間, 網友攞部手機出嚟影佢含撚, 比亞嫂屌到拆天.
若果佢無攞手機出嚟, 亞嫂會比佢任屌任玩, 同埋袛要影唔到個樣就點影都可以.
當日亞嫂就嬲到上天,以後拒絕任何谷友邀約

時鐘可以比3個入房咩

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-9-30 13:53 發表 查看引用來源
時鐘可以比3個入房咩
相熟時鐘同埋係舊區

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-30 13:31 發表 查看引用來源

話說早前, 呢度曾經有師兄話想做觀眾睇我同亞嫂玩,亞嫂應承左, 果日我地三個人去左時鐘玩, 佢睇住我同亞嫂玩, 期間更係有摸摸揸揸亞嫂啦!亞嫂都好識做, 見佢扯到咁行,幫佢打出嚟.之後攬住網友係床上.

我就行開左浴室沖涼, ...
屌!呢啲On 9 仔真係攪亂檔,累街坊!🤬🤬邊有第一次出嚟玩就影人相㗎!玩之前都應該問清楚大家,底線去到邊,唔係你鍾意點就點……

攪到阿嫂發爛渣,以後其他ching 無得玩啦!🤬🤬

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-9-30 13:53 發表 查看引用來源
時鐘可以比3個入房咩
一般時鐘,你book 兩間房係得嘅!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆