上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
863  333.2k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-30 13:31 發表 查看引用來源

話說早前, 呢度曾經有師兄話想做觀眾睇我同亞嫂玩,亞嫂應承左, 果日我地三個人去左時鐘玩, 佢睇住我同亞嫂玩, 期間更係有摸摸揸揸亞嫂啦!亞嫂都好識做, 見佢扯到咁行,幫佢打出嚟.之後攬住網友係床上.

我就行開左浴室沖涼, ...
所以話而家D後生仔真係on撚9,個腦生草,乜撚嘢遊戲規則都唔遵守,只係我行我素,呢D就叫做累街坊,後生仔真係信唔撚過,好多都係低智商。反而大叔同亞伯就知道遊戲規則,守秘密,絕對不能用手機影相,咁樣就可以長玩長有,大家都開心。

果位網友真係唔識rules 好想JOIN

引用:
原帖由 10022 於 2022-9-30 15:40 發表 查看引用來源
所以話而家D後生仔真係on撚9,個腦生草,乜撚嘢遊戲規則都唔遵守,只係我行我素,呢D就叫做累街坊,後生仔真係信唔撚過,好多都係低智商。反而大叔同亞伯就知道遊戲規則,守秘密,絕對不能用手機影相,咁樣就可以長玩長有,大家都開心。 ...
亞嫂都話同啲大叔玩好有安全感, 而D大叔又好服待佢, 又會奶閪及佢至愛毒龍.😘

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-30 18:19 發表 查看引用來源

亞嫂都話同啲大叔玩好有安全感, 而D大叔又好服待佢, 又會奶閪及佢至愛毒龍.😘
我先報名,等排隊。😁😁😁

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-9-30 18:19 發表 查看引用來源

我都係大叔嚟架,哈哈

引用:

師兄,我都想報名做觀眾,如果睇完可以有得奶西就更好,我都系大叔

引用:
原帖由 chanpaul 於 2022-10-2 10:36 發表 查看引用來源

師兄,我都想報名做觀眾,如果睇完可以有得奶西就更好,我都系大叔
見過鬼仲唔怕黑咩!仲嚟?

引用:

其實又未必關後生仔或者大叔問題,係佢個人好有問題,影相都唔問準人地就影,点會咁冇品,抵屌到佢上天花板

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-10-5 15:57 發表 查看引用來源
又唔洗驚到咁,只是你地唔好彩遇上d柒人🙇‍♂️

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2022-10-5 15:57 發表 查看引用來源
屌!所以呢啲on 9仔正仆街,嚇親阿嫂,斷哂我哋米路!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆